Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • In gesprek met Zuhal Demir, Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme
Vlaams minister Zuhal Demir
  • Online

In gesprek met Zuhal Demir, Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme

Ontdek haar klemtonen voor onze economie en samenleving.

Als Vlaams minister van onder meer Omgeving en Energie behartigt Zuhal Demir domeinen die voor vele ondernemers van cruciaal belang zijn. Denken we maar aan de energietransitie, de leveringszekerheid en de betaalbaarheid van energie. Ook op het vlak van omgeving zijn er belangrijke topics zoals de omgevingsvergunning, de instandhoudingsdoelstellingen en beschermingsprogramma’s in het havengebied.

In combinatie met de extra uitdagingen waarvoor het coronavirus minister Demir in haar eerste jaar in functie heeft geplaatst, bieden die heel wat stof voor een interessant gesprek met deze toppolitica. Minister Zuhal Demir doet haar beleid en toekomstvisie graag uit de doeken voor u.

Programma

15.00 uur
Verwelkoming

15.05 uur
Toelichting beleid en toekomstvisie door Zuhal Demir, Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme

15.25 uur
Q&A

16.00 uur
Einde
 
Ontdek haar beleidsvisie op 30 november!

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden van Voka

Voorwaarden

Kan u na eerdere aanmelding toch niet deelnemen, dan vragen wij u om ons hiervan op de hoogte te brengen via pr.aw@voka.be

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Gosselin
Welt white paper
DigiChambers
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans