Skip to main content
e

Internationale marketing & lead generation

In een internationale context kan je niet overal aanwezig zijn. Gelukkig bestaan er oplossingen om je klant via de juiste internationale marketing te bereiken. Voorwaarde: ze moet volledig worden afgestemd op jouw onderneming.

Ontdek tijdens deze sessie welke technieken je kan gebruiken om de juiste prospecten te vinden in het buitenland en welke tools je moet inzetten om deze prospecten te converteren.  

Daarnaast leer je van onze expert, Carlo Van Tichelen, alle juiste marketingstrategieën om je klanten in het buitenland te bereiken. Maak op deze manier mensen helemaal warm voor jouw product of dienst, converteer ze tot klanten, zet ze om in regelrechte ambassadeurs en maximaliseer je verkopen. 
 

Jouw sprekers:

Keynote:
Carlo Van Tichelen, Strateeg en zaakvoerder, Phobos & Actor
Phobos & Actor is een full-service marketingbureau met een brede waaier aan diensten. Carlo Van Tichelen is de stichter van Phobos & Actor,hij is een marketingstrateeg met achtergrond in ondernemerschap, marketing en business consultancy.

Praktijkgetuigenis: 
Frans-Joseph Joosten, General manager sales, iLumen
iLumen is een Belgisch ingenieursbureau, dat doorheen de jaren is uitgegroeid tot een verzameling van specialisten en experts binnen de sector van zonnepanelen. iLumen heeft heel wat ervaring op internationaal vlak, ze hebben namelijk meer dan 5.000 tevreden klanten, verspreid over zo'n 40 landen.

 

Package deal: bespaar 15% door de hele reeks te volgen

Dit is de derde sessie van het traject Export Academy 2019.
Wat is het traject? Samen met een Export Academy Coach begeleiden we je om een stap verder te zetten in je digitaal verhaal. Dit doen we aan de hand van inspiratie, praktijkgetuigenissen en discussies waarbij we reflecteren op het einde van de sessies naar mogelijke acties.  

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

 

In samenwerking met:

dhl

 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 (excl. BTW) per sessie

Niet-leden:
€ 450,00 (excl. BTW) per sessie

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo