Skip to main content
Digital Marketing Lab: Basics SEO

Digital Marketing Lab: Basics SEO

Leer de basics van SEO en zorg ervoor dat je hoog scoort in de zoekresultaten.

Met jouw website op de eerste pagina in Google staan? Dat vergt tijd en inspanning, maar is zeker niet onmogelijk - toch als je de juiste SEO-technieken uit je hoed tovert. In deze opleiding leer je de belangrijkste basismethodes aan om de content, techniek en autoriteit van jouw site te optimaliseren. We nemen samen de websites van de cursisten onder de loep om alles meteen praktisch in te oefenen. Dit wordt voorafgegaan door een algemene introductie tot SEO waar een aantal basisprincipes aan bod komen. We bekijken onder andere het belang van keywords, de werking van zoekmachines, het opstellen van een SEO-strategie, linkbuilding en hoe je je resultaten correct meet.

Ben je al een ervaren digital marketeer en heb je nood aan een opfrissing? Schrijf dan in voor SEO Advanced!

Deze opleiding is een onderdeel van het Digital Marketing Lab Basics

In 4 praktijkgerichte workshops leer je om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten.

Klik hier voor meer info

Vooraf

Om aan de praktische oefeningen deel te nemen heb je toegang nodig tot de Zoekwoordplanner van Google Ads. Het volstaat om hiervoor een demo account te maken indien je nog geen volwaardig account hebt. Je zal hiervoor een handleiding doorgestuurd krijgen. Verder heb je ook een laptop nodig voor het praktische gedeelte. Gelieve bij inschrijving ook je website te vermelden aangezien we ter illustratie de theorie zullen toepassen op de sites van de cursisten. 

Spreker

Quinten Hebbelynck van Digital Leader. Quinten is als Social Media Expert een echte krak in zijn vak. Hij heeft zijn sporen verdiend bij een grote speler in de travel industrie. Met veel enthousiasme ondersteunt hij de online marketing van bedrijven door het inzetten van de Social Media strategie. Facebook, LinkedIn, Instagram of Pinterest? Deze kennen alvast geen geheimen voor hem. Proactief zoekt hij steeds naar de meest vooruitstrevende manier om data ten volle te benutten om zo winstgevende campagnes op te zetten.

Ontvang je graag meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar Jolyn.

Contactpersoon

Jolyn De Baets

Communicatie - Opleidingen

Wanneer

Prijs

€ 180 (Voka-leden)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan je kmo-portefeuille aanvragen, indien je hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer je nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat