Skip to main content
Digital Marketing Lab Advanced

Digital Marketing Lab Advanced

Zet jouw bedrijf digitaal op de kaart in 4 praktijkgerichte workshops. Schrijf in voor één sessie, meerdere sessies of het volledige Advanced traject en ontvang korting!

Ben je nog geen ervaren digital marketeer en krijg je eerst de basiskennis mee? Schrijf je dan in voor het Digital Marketing Lab Basics.

De digital marketing wereld is in voortdurende beweging. Wat gisteren nog perfect werkte op Google, is vandaag al achterhaald. Het is belangrijk dat je up-to-date blijft van de laatste trends en je blijft bijscholen.

Wil je als online marketeer voorop blijven lopen en jouw digital marketing strategie maximaliseren? Dan blijf graag op de hoogte van de laatste trends. In dit Lab ontdekt je alle nieuwigheden op vlak van SEO, SEA, social media en Google Data Studio.

Programma

Sessie 1 dinsdag 27 april

SEO Advanced

In deze opleiding gaan we voornamelijk dieper in op technische optimalisaties, maar ook geavanceerde content- en linkbuilding methodes komen aan bod. 
Sessie 2 dinsdag 4 april

SEA Advanced

De Advanced opleiding SEA is gericht is op personen die reeds een Google Ads zoekcampagne lopen hebben, ofwel de Basics opleiding SEA gevolgd hebben.
Sessie 3 dinsdag 11 mei

Social media Advanced

In deze praktische opleiding gaan we samen campagnes opstellen die de juiste doelgroep bereiken om zo de gewenste resultaten te behalen. Tot slot bespreken we de optimalisatiemogelijkheden van je lopende campagnes. 
Sessie 4 woensdag 26 mei

Google Data Studio

Ongetwijfeld maakt ook jouw bedrijf gebruik van meerdere marketing tools zoals Google Ads, Facebook, LinkedIn, Emailmarketing enzovoort. Een Google Data studio dashboard biedt hier de ideale oplossing voor de rapportage.

Trainer

Marijke Moreels en Quinten Hebbelynck van Digital Leader, strategisch online marketingbureau, maken van jou een digital marketing expert. Digital Leader is een strategisch online marketingbureau en werken zowel voor kmo-klanten als voor grote corporates. 

Voor wie?

Digital marketing behoort tot jouw dagelijks takenpakket en je bent vertrouwd met de basics binnen SEO, SEA en social media en Google Analtyics. Tijdens dit Advanced Lab blijf je up-to-date en verbreed je je kennis nog meer!

Ontvang je graag meer informatie? Twijfel je tussen het Basics en Advanced Lab? Stuur een mailtje naar Jolyn.

Contactpersoon

Jolyn De Baets

Communicatie - Opleidingen

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

€ 550 voor het volledige traject

€ 180 per individuele sessie

Enkel Voka-leden

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VLAIO-VOKA-label

 

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat