Skip to main content

Dialoogsessie Haven Bereikbaar

  • On- en offline

Vooruitblik op de mobiliteit in de Antwerpse haven

In 2021 startten de eerste werken aan de Oosterweelverbinding op Rechteroever. Hiermee zijn we vertrokken voor bijna 10 jaar wegenwerken. Ook de werken aan de Oosterweelverbinding op Linkeroever worden verdergezet, net als diverse andere werven in en rond het Antwerpse havengebied. Op 13 juni blikken we graag vooruit wat dit betekent voor de mobiliteit in en rond het havengebied.

Sinds 2016 organiseren Alfaport Voka en Port of Antwerp-Bruges halfjaarlijks dialoogsessies Haven Bereikbaar. Bedrijven krijgen een update over de aankomende wegenwerken in de Antwerpse havenomgeving, en over nieuwe initiatieven de mobiliteitsimpact voor de bedrijven te beperken. Dit zowel voor het woon-werkverkeer van de werknemers als voor de dagelijkse logistieke stromen van het vrachtverkeer.

Na enkele digitale edities, kijken we ernaar uit om jou terug fysiek te kunnen ontvangen in het Havenhuis. Tijdens de netwerklunch achteraf is er de mogelijkheid om uw vragen te stellen en met andere ondernemers van gedachten te wisselen.
Voor wie er niet fysiek bij kan zijn, bieden we ook de mogelijkheid tot livestream.

 

Programma

Fysiek in het havenhuis Livestreaming

Vanaf 10.00 uur: ontvangst
10.30 uur: start uiteenzetting
12.00 uur: netwerklunch

Start om 10.30 uur
Meer informatie over de livestream volgt na inschrijving

 

De dialoogsessies zijn een organisatie van:

Alfaport Voka                   Port of Antwerp Bruges

Contactpersoon

Eliene Van Aken

Adviseur mobiliteit & intermodaliteit

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar eliene.vanaken@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende