Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Boost je zaak met Bryo StartUp! (Antwerpen-Waasland)

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle, eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen maar weet niet waar te beginnen. Je wilt je netwerk uitbouwen maar vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Voor al deze zaken ben je bij Bryo StartUp aan het juiste adres!

Wat kan je verwachten?

Bryo StartUp Antwerpen-Waasland is hét ondersteuningstraject voor startende ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten in specifieke thema’s, doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Via de Bryo StartUp-community zorgen we er samen voor dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden. Wat kan je verwachten van een Bryo StartUp-traject?

De Bryo kick-off
Samen met 25 collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties delen, steeds in alle vertrouwen. Daarnaast voorzien we  workshops en identificeren we de pijnpunten waar we de komende maanden aan zullen werken. 

10 expertensessies
Maandelijks komen we 1 keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen, maar hands-on workshops op maat van de startersgroep. Businessfundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie zijn vaak voorkomende thema’s. 

Deelname aan 2 businessdates
Voka nodigt verschillende businessexperten en ervaren ondernemers uit. Tijdens een één-op-één-gesprek krijg je de kans om jouw vragen te stellen.

Begeleiding tijdens individuele coaching
Je komt regelmatig samen met jouw aanspreekpunt binnen Voka om te sparren over je onderneming. Hoe vaak en welke topics aan bod komen, kies je zelf!

Iets voor jou?

Stel je dan nu kandidaat via deze link of neem rechtsreeks contact op met Margit!

Join the community!

Bryo Voka netwerk ondernemen antwerpen
Bryo Voka netwerk ondernemen antwerpen
Bryo Voka netwerk ondernemen antwerpen

Contactpersoon

Margit Wuyts

Coördinator start-up bedrijven

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€500 excl. BTW

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan