Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Bedrijfsbezoek Belven - Onderneming met een internationaal succesverhaal
Belven Mechelen

Bedrijfsbezoek Belven - Onderneming met een internationaal succesverhaal

Voka - KvK Mechelen-Kempen organiseert in het kader van het EFRO-project ‘At Anchor in Flanders’ een bedrijfsbezoek aan internationale speler Belven in Mechelen. 

Deelnemers krijgen er inzicht in het internationaliseringsproces van het bedrijf. Nadien volgt een rondleiding door de hoofdzetel gevolgd door een hapje en een drankje met mogelijkheid tot netwerken. 

Het in 1974 opgerichte familiebedrijf Belven specialiseert zich in het ontwerp- en productieproces van afsluitkleppen voor de water-, chemie- en verwarmingsindustrie. De productie gebeurt deels in Italië, Spanje en China. Het bedrijf is inmiddels actief in Rusland, China, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten. Belven kan onder andere Kellog’s, Pfizer, Coca-Cola, Procter & Gamble, Siemens, GSK en ArcelorMittal tot haar klanten rekenen.

Programma

  • 10.00u: Onthaal met een drankje

  • 10.30u: Presentatie door bedrijfsleiding

  • 11.15u: Rondleiding door het magazijn

  • 12.00u: Walking lunch

  • 13.00u: Einde

Ben je internationaal actief of heb je de wens om dit te worden, dan is dit de uitgelezen kans om te leren van collega-ondernemers. 
Erbij zijn? Meld je dan snel aan via de inschrijvingsknop op het rechterscherm of stuur een mail aan melissa.dubois@voka.be.

In samenwerking met

Logo's

 

Contactpersoon

Melissa Dubois

Projectverantwoordelijke Internationaal Ondernemen & duurzaam ondernemen

Adres

Belven
Blokhuisstraat 24
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Gratis.

Inschrijven verplicht o.w.v. praktische redenen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via melissa.dubois@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse