Skip to main content
Atelier e-commerce
  • Online

Atelier e-commerce

Neem deel aan ons e-commerce traject en bouw aan jouw digitale strategie.

Tijdens dit traject helpen we jou om als ondernemer een e-commerce actieplan op poten te zetten en te implementeren in jouw bedrijf.

In vier sessies leren we jou de kneepjes van het vak.

Sessie 1: Introductie in e-commerce

Je maakt kennis met het e-commerce landschap en krijgt inzicht in de verschillende e-commerce types (mom & dad shops, dropshipping, …). We brengen ook een aantal voorbeelden van succesvolle e-commerce bedrijven.

Sessie 2: We gaan van start

We helpen jou de juiste tools kiezen (WooCommerce, Shopify, Squarespace, …) en geven de voor- en nadelen van alle platformen. We lopen met jou door het proces om een webshop op te zetten en brengen opnieuw een aantal cases rond de tafel. 

Sessie 3: De praktische kant

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op alle praktische zaken waarvan je op hoogte moet zijn als je start met e-commerce. We nemen de btw-regeling onder de loep, gaan dieper in op inkoop, bekijken zaken als algemene voorwaarden en retourbeleid, werken jouw packaging strategie uit en evalueren verschillende betalingssystemen.

Sessie 4: Sales en Marketing

We werken het traject af met een sessie over online sales en marketing. Een webshop starten is één ding, maar hoe zorg je er nu voor dat je potentiële klanten aantrekt en echt verkoopt via dit kanaal? Wij nemen jou mee voor een introductie in social media advertising en marketing automation gericht op e-commerce concepten.

Tijdens deze opleiding, wordt je begeleid door drie experten van Road 21. Road 21 ondersteunt ondernemers om de beste te worden in hun industrie.

Voel je het kriebelen om aan de slag te gaan met e-commerce? Of wil je jouw e-commerce strategie verbeteren? Aarzel dan niet om je in te schrijven voor deze opleiding.

VLAIO

VLAIO

Wanneer

Prijs

550 euro (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans