Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Export Academy: Sessie 1 Strategische analyse & markt- en partnerkeuze
exp

Export Academy: Sessie 1 Strategische analyse & markt- en partnerkeuze

Je bent helemaal klaar om internationaal te gaan ondernemen. Maar waar ga je naartoe? Er zijn maar liefst 195 landen om uit te kiezen. Keuzestress! Gelukkig zijn er tools om je te helpen.

Internationaal ondernemen vereist een meer dan grondige voorbereiding. Tijdens deze praktijkgerichte sessie ontdek je de juiste tools om internationale markten in kaart te brengen en leer je de juiste parameters te bepalen voor jouw product of dienst. Zo krijg je op het einde van de sessie een concreet zicht op waar en hoe de markt te betreden. Het begin van jouw internationaal succes.

Jouw spreker:

Keynote: 
Wim Pappaert, Adviseur exportvaardigheden, Flanders Investment & Trade
FIT helpt bedrijven bij de keuze van hun exportmarkten, geven advies en subsidies, organiseren zakenreizen en afsprakenprogramma's op maat van het bedrijf, ..

Praktijkgetuigenis: 
Tom Vermeulen, General manager, Roam Technology
Roam Technology is een wereldspeler die specialist is op het gebied van desinfectie. Het bedrijf is actief in meer dan 60 landen via een systeem van distributie/eigen filialen.

Package deal: bespaar 15% door de hele reeks te volgen

Dit is de eerste sessie van het traject Export Academy.
Wat is het traject? Samen met een Export Academy Coach begeleiden we je om een stap verder te zetten in je internationaal verhaal. Dit doen we aan de hand van inspiratie, praktijkgetuigenissen en discussies waarbij we reflecteren op het einde van de sessies naar mogelijke acties.  

 

 

EFRO

In samenwerking met:

dhl

 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 (excl. BTW) per sessie

Niet-leden:
€ 450,00 (excl. BTW) per sessie

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo