Skip to main content

Eigenaars-Ondernemers

De Eigenaar-Ondernemer heeft zowel het kapitaal als de leiding van zijn bedrijf in handen. Met minimaal één werknemer in dienst en met een uitgesproken passie om te ondernemen, runt hij zijn eigen onderneming.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg tracht een klankbord te zijn voor Eigenaars-Ondernemers en familiale ondernemingen en adviseert hen inzake problemen waarmee zij geconfronteerd worden. Zij voorziet in de uitbouw van een product- en dienstenaanbod dat gericht is op deze community en gaat voortdurend op zoek naar nieuwe noden in de markt.

Wij bieden een uitgebreide dienstverlening aan Eigenaars-Ondernemers. Deze zijn opgedeeld in 7 diensten:

Diensten

knop 1 EO   4  6 

 2  5  3

starters

Platform Eigenaars-Ondernemers
Het platform Eigenaars-Ondernemers is de allesomvattende digitale ontmoetingsplek, waar u terecht kan in de zoektocht naar de externe leden van uw Raad van Advies, uw Raad van Bestuur, of in de zoektocht naar een Manager-Investeerder. Ook wordt er voorzien in een recent geanonimiseerd overzicht van bedrijven ter overname. Daarnaast vindt de Eigenaar-Ondernemer er optimale ondersteuning d.m.v. allerlei informatiedocumenten aangaande het deugdelijk bestuur van uw (familiale) onderneming en de eventuele overdracht/overname ervan. Ook de tientallen ondernemerstopics, waaronder sjablonen en modelovereenkomsten, kunnen de Eigenaar-Ondernemer hulp bieden in de bedrijfsvoering.

Groeiers (Accelero)
Accelero is een groeiaccelerator waarbij snelgroeiende bedrijven gedurende een jaar begeleid worden om hun groei duurzaam vorm te geven. Daarbij worden ondernemingen enerzijds individueel begeleid en gecoacht. Anderzijds kunnen zij via een peer-to-peer-netwerk van elkaars ervaringen leren.

Starters (Bryo)
Geloof je in jouw idee en wil je een business opstarten? Bryo biedt een begeleidingstraject voor gedreven ondernemers (in spe) uit verschillende sectoren. 

OndernemersUniversiteit
Het doel van de OndernemersUniversiteit is om de persoonlijke inzichten van iedere Eigenaar-Ondernemer te verruimen tijdens een ideale netwerking-gelegenheid. De bijeenkomsten voorzien in een gevarieerd aanbod dat inpikt op relevante thema’s aan de hand van gastsprekers, gedreven clustervoorzitters, een reeks professoren, praktijkexperten en bedrijfsbezoeken.

Exclusieve netwerken
Netwerken geeft een meerwaarde op ieder bedrijfsniveau. De netwerken van Voka - Kamer van Koophandel Limburg, voor Eigenaars-Ondernemers, staan bol van vakkennis, ervaringsuitwisseling en netwerking. Vakspecialisten buigen zich over brandend actuele thema's met één doel: namelijk kennis vergaren en uitwisselen.

Family Business Center
Dit krachtdadig netwerk van, voor en door Eigenaars-Ondernemers biedt een optimale ondersteuning aan familiale ondernemers. Familiale ondernemers hebben specifieke noden die verschillen van die van andere bedrijven. Deze ondernemingen zijn belangrijk voor de welvaart en het welzijn in onze regio. Limburg heeft immers nood aan familiale ondernemers, ze vormen de ruggengraat van de Limburgse economie.

Team

axelle Ellen carolien

Axelle Henrard
directeur
eigenaars-ondernemers
axelle.henrard@voka.be

Ellen Olislagers
senior adviseur
eigenaars-ondernemers
ellen.olislagers@voka.be

Carolien Houbrechts
adviseur
eigenaars-ondernemers
carolien.houbrechts@voka.be

Edith

Christiaan

Edith Magyar
adviseur
eigenaars-ondernemers
edith.magyar@voka.be

Christiaan Vanheusden
projectmedewerker
eigenaars-ondernemers
christiaan.vanheusden@voka.be

Joeri

Lucas

Joeri Stoop
senior adviseur
starters
joeri.stoop@voka.be

Lucas Bellens
adviseur
starters
lucas.bellens@voka.be

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo