Skip to main content
Map

Diversiteit en inclusie

  • 16/12/2020

“Hire for attitude, train for skills.”

Investeren in het talent van alle medewerkers ...

Investeren in het talent van alle medewerkers en hen kansen geven, is het potentieel van elke persoon maximaal benutten en ontplooien.

In een krappe arbeidsmarkt hebben we elk talent nodig, ook diegene met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Elk heeft zijn of haar eigen talenten en skills. We moeten onze blik verruimen en niet blijven zoeken (of enkel en alleen zoeken) naar die zogenaamde witte raaf.

Met het nieuwe ESF dossier Welt “inclusieve ondernemingen” 2020-2022 willen wij als Voka West-Vlaanderen bedrijven ondersteunen in wendbare loopbanen voor elk talent! 

Een inclusieve onderneming streeft naar een duurzame loopbaancultuur, die de verschillende talenten van alle werknemers ondersteunt. Daardoor groeien ondernemingen uit tot innovatieve en wendbare organisaties, gewaarborgd door zelfkritisch, toegankelijk en ondersteunend ondernemerschap.

Contactpersoon

Thomas Dujardin

adviseur HR & Arbeidsmarkt

Projecten

Welt West-Vlaanderen

Welt is het traject van Voka dat ondernemingen helpt om in te zetten op een inclusief hr-beleid en om duurzame loopbanen te creëren ten goede van alle werknemers.

Meer info