Skip to main content
Voka Welt

Welt West-Vlaanderen

Welt is een gratis hr-traject dat inzet op wendbare loopbanen voor elk talent! 120 West-Vlaamse kmo’s krijgen de kans om vanuit een inclusieve aanpak hun personeelsbeleid te laten groeien naar een innovatieve en wendbare organisatie.
Logo ESF

Via info- en inspiratiesessies, collectieve en individuele trajecten zal een onderneming op maat van zijn bedrijf diverse acties kunnen ondernemen op vlak van:

  • Instroom: het vinden van talent
  • Retentie: het houden van talent en het beter inzetten van talent
  • Inclusieve bedrijfscultuur: het toelichten van funderingen voor een inclusieve organisatie

Lees hier de white paper om dieper in te gaan op de pijlers van inclusie. Geschreven door Antwerp Management School.

Toets de duurzaamheid van jouw hr-beleid

Hier kan je een eerste scan van jouw hr-beleid doorlopen. De scan werd ontwikkeld samen met de Antwerp Management School en beoordeelt de mate van inclusiviteit van jouw onderneming op dit moment. Je ontvangt een rapport met interessante inzichten waarmee je praktisch verder aan de slag kan in het Welt-traject. Tijdens het traject krijg je een uitgebreidere scan, ontwikkel je een actieplan, krijg je toegang tot sessies met andere ondernemingen én krijg je coaching van experten.

Opstart Welt-groepen 2022

In 2021-2022 hebben we 9 Welt-groepen - goed voor 120 West-Vlaamse kmo's - begeleid.

De aftermovie van ons diversiteits- en inclusie-event (8 februari 2022) kan je hieronder bekijken. 

Opstart Welt-groepen 2023

Wens je (kosteloos) in te stappen in Welt 2023? Dan kan je reeds jouw plaats reserveren via projectverantwoordelijke Thomas Dujardin (thomas.dujardin@voke.be; 0491/56 73 02)