Skip to main content
  • Waarom Voka (meer) Vaart maakt in Aalst!

Waarom Voka (meer) Vaart maakt in Aalst!

Op 15 oktober 2021 opent Voka Vaart in Aalst. Lees hier alle updates en ontdek hier al de activiteiten tijdens de openingsweek.

Zo ziet het kantoor er binnenkort uit

 

Een nieuw kantoor in hartje Aalst

De nieuwe ondernemersspot wordt – naast de Voka Box in Gent – de tweede vaste ontmoetingsplek van Voka in Oost-Vlaanderen. Alle Voka-leden zijn er van harte welkom maar vooral voor de bedrijven in de ruime regio Dender wordt Voka Vaart een gonzende plek.

Wat staat er te gebeuren?

Netwerkevents, opleidingen, lerende netwerken, lezingen, persoonlijke ontmoetingen met andere Voka-leden en met stakeholders uit beleid, administratie, onderwijs, media…: het wordt ongetwijfeld een uitgebreid en boeiend programma dat ondernemingen en ondernemers zal verenigen en versterken. Vanuit Voka Vaart zal Voka ook de belangen van onze bedrijven aankaarten en verdedigen bij de diverse overheden in de streek.

Aan het Werfplein, een 'bedrijvige' plek

Werfplein

Aan het Werfplein, een 'bedrijvige' plek

Locatie en bereikbaarheid

Voka Vaart is gesitueerd in het hart van Aalst, aan het Werfplein. Hier was in de middeleeuwen een bedrijvige haven aan de Dender. Later ontwikkelde de industrie zich langsheen de gekanaliseerde rivier (de vaart!).

Vandaag is het plein een symbolisch trefpunt tussen beide Denderoevers (Vlaanderen en Brabant). Het ligt halverwege de huidige Aalsterse bedrijventerreinen Noord en Zuid en centraal in de hele regio Dender (van de Schelde tot de taalgrens).

De locatie ligt op een kruispunt van wegen, waterweg en spoor. Bus- en treinstation liggen op wandelafstand van Voka Vaart, evenals een aantal overdekte parkings (alle op minder dan 5 minuten). 

Adres

Voka Vaart
Werf 8/1
9300 Aalst

Voka Vaart in de Maak

De ruwbouwwerken aan het gebouw waarin Voka Vaart in de herfst de deuren opent, naderen hun einde. De gevelbezetting is afgewerkt, net als bij de andere gebouwen van het project. Binnenin wordt koortsachtig gewerkt aan technieken en afwerking. Kilometers buizen, leidingen en draden worden op de juiste plaats gebracht. Wij maken ons klaar om het originele interieur vorm te geven. 

Voka zal in het gebouw twee verdiepingen gebruiken met in totaal 450 m² werkruimten, meeting rooms, loungecorner, onthaalruimte en koffiebar.

Bekijk hieronder enkele foto's van het werfverloop.

Een fotoreeks van februari 2018 tot nu

The eye of the spy
Curly
De controlekamer
Gevaar!
Hands on
Het plan
Room with a view
The rising
Totally wired
The eye of the spy
Curly
De controlekamer
Gevaar!
Hands on
Het plan
Room with a view
The rising
Totally wired

Wil je op de hoogte blijven wanneer de Voka Vaart opent? Laat jouw gegevens hier na en wij zorgen ervoor!

Meer info via https://www.voka.be/privacy

Contactpersoon

Jan Van Gyseghem

Directeur regio Aalst - Communicatie

Meer info over de Voka Vaart?

Neem contact op

Opening Voka-hub

Alle activiteiten op een rijtje

Voka Vaart

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat