Skip to main content

'Vaartmakers'

Naar aanleiding van de opening van de nieuwe hub 'Voka Vaart' in Aalst publiceert Voka Oost-Vlaanderen ‘Vaartmakers aan de Dender’.

Vaartmakers

'Vaartmakers'

De publicatie zoomt in op het belang van ondernemerschap en bedrijven als groeimotor van een regio en schetst een verrassend portret van 90 ‘Vaartmakers’ in de Denderstreek, boordevol cijfers en feiten. De tekst is van de hand van Jan Van Gyseghem.

Het boek bevat 100 exclusieve en artistieke foto’s die tijdens het afgelopen coronajaar in de bedrijven werden gemaakt door Wim Kempenaers.

Het project ‘Vaartmakers’ omvat tevens een foto-expo met  200 nooit eerder gepubliceerde beelden van een aantal opmerkelijke Vaartmakers uit de regio.

De tentoonstelling loopt van vrijdag 15 oktober tot zondag 21 november bij Netwerk Aalst, Houtkaai 15 en is gratis te bekijken van donderdag tot en met zondag, van 13 tot 17 u.

Bestellen

Het boek ‘Vaartmakers’ telt 220 pagina’s, is kwalitatief uitgegeven (met hardcover) en is een origineel relatiegeschenk voor uw klanten, relaties en medewerkers. 

Bestellen kan via de knop 'Inschrijven' rechts van de pagina (of helemaal onderaan indien je de mobiele website raadpleegt).

Prijs (verpakt per set van 3 boeken): 100 € (excl. btw). Levering volgens afspraak. U ontvangt een factuur.

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Shannon Van den Borre of bel 053 38 22 00.

Prijs per boek: € 36,-

Je kan het boek vanaf 15 oktober ook kopen in het kantoor van Voka Vaart (Werf 8 - 9300 Aalst) of bij Netwerk Aalst (Houtkaai 15 - 9300 Aalst).

Nocturne

Voka biedt de mogelijkheid om een groepsbezoek te brengen aan de expo. Een nocturne voor uw relaties, medewerkers of vereniging?

Meer info en tarieven via vaartmakers@voka.be.

Voka Vaartmakers - tentoonstelling

Contactpersoon

Shannon Van den Borre

Events & Netwerking - Onthaal

Adres

Voka Vaart
Werf 8/1
9300 Aalst

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Opening Voka-hub

Alle activiteiten op een rijtje

Voka Vaart

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat