Jong Voka Zenne-Pajot: Workshop Start2Communicate

26/06/2018

Als starter heb je vandaag 1001 mogelijkheden om je te profileren. Maar hoe pak je dat nu concreet aan en waar begin je? Kom net voor de zomer jouw communicatie skills bijschaven in Gooik. In deze interactieve workshop geeft Chris Decroix (Twoons) jou tal van praktische tips mee voor efficiënte communicatie.

Bovendien gaan we de zomerse toer op met een uitgebreide selectie van unieke mocktails, speciaal voor dit event samengesteld. Verfrissend, gezond & ideaal voor bij het netwerken!

Over spreker Chris Decroix

Chris heeft meer dan 25 jaar ervaring in communicatie en PR. Deze bouwde hij op zowel in grote, internationale kantoren, als in kleinere, lokale bureaus. Samen met Nathalie Bello leidt hij het communicatiebureau Twoons.

Mocktails?

Nog nooit een ‘mocktail’ of alcoholvrije cocktail gedronken? Dan is 26 juni jouw lucky day, want we serveren 5 unieke en overheerlijke mocktails, exclusief voor deze Jong Voka-activiteit samengesteld door bestuursleden Bram Heylens en Torsten De Neve. Verfrissende én gezonde drankjes die je kan proeven tijdens het netwerken… en later zelf thuis proberen.

Meer info?

kris.timmermans@voka.be

Met dank aan