Skip to main content
  • Trajecten

Trajecten

Voka Plato

Voka Plato

Plato is een lerend netwerk voor groeiondernemers van Voka. Een uniek peter/meterschapstraject waarin je samen met andere ondernemers werkt aan de groei en professionalisering van je bedrijf. 

Voka Familio

Voka Familio

Maak werk van je familiale overdracht

Voka Transitio

Voka Transitio

Transitio is een begeleidingstraject voor bedrijfsleiders die zich willen voorbereiden op een mogelijke verkoop (intern/extern) van hun bedrijf.

Voka Welt

Voka Welt

.Welt zet in op een toekomstgericht HR-beleid. Via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling ga je aan de slag om optimale duurzame loopbanen te creëren en faciliteren binnen jouw onderneming. Zo haal je het potentieel uit ieder talent! 

Voka Digichange

Voka Digichange

Langdurig begeleidingstraject (3 jaar) om gestructureerd en systematisch digitaal te transformeren. Aan de hand van een gepersonaliseerd stappenplan werk je aan digitalisering van je strategie, organisatie en processen. 

Voka Digihub

Voka Digihub

Bij Voka Digihub kun je terecht voor advies, expertise, experiment én financiële steun (dankzij EFRO en Vlaio) om aan de slag te gaan met datagedreven digitalisering.

Voka Bryo

Voka Bryo

Begeleiding voor starters & scalers. Welkom bij de grootste starterscommunity van Vlaanderen!

Voka Accelero

Voka Accelero

Versterk de snelle groei van jouw onderneming. Accelero is een exclusief traject voor de specifieke noden van groeibedrijven. Via individuele coaching en bijeenkomsten met andere snelle groeiers maak je jouw bedrijf groeiklaar.

Voka Mercurio

Voka Mercurio

Mercurio focust op ondernemers met internationale ambities. We geloven in de kracht van een sterk netwerk. Een netwerk met een grote diversiteit aan profielen waar leren en groeien van en door elkaar centraal staat.

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Veranker duurzaamheid in je onderneming

Voka Tech@venture

Voka Tech@venture

Schaal internationaal