Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • Investor Readiness

Investor Readiness

Investor Readiness

Groei door extern kapitaal

Vlaio digitalis EU

Als ondernemer is de zoektocht naar financiële middelen cruciaal voor de realisatie van je ideeën en het bevorderen van de groei van je bedrijf. Gelukkig hoeft dit kapitaal niet altijd uit eigen zak te komen, vooral gezien de overvloed aan beschikbare financiële middelen op de markt. Maar hoe navigeer je door dit complexe financieringslandschap?

Investor Readiness biedt een gestructureerd traject om ondernemers volledig voor te bereiden op het verkrijgen van het juiste kapitaal. Dit programma stelt je in staat om diepgaand na te denken over je groei- en financieringsstrategieën. Bovendien dagen we je uit met betrekking tot je financieel plan en bieden we inzicht in essentiële aspecten zoals het investeringslandschap, waarderingen, juridische overwegingen en organisatiestructuren die van belang zijn bij het betrekken van een belangrijke investeerder.

Wat jij kan verwachten?

Tijdens dit traject kan je reflecteren over jouw groei- en financieringsstrategieën, word je uitgedaagd op jouw financieel plan en geven we je inzicht in het investeringslandschap, de waardering, de juridische aspecten en de organisatiestructuren die van belang zijn wanneer je een belangrijke investeerder aan boord haalt.

Voordelen in een notendop

 • Peilen naar je investeringsbehoefte
 • Kennismaken met diverse financieringsmogelijkheden
 • Werken aan een financieringsplan op maat van jouw bedrijf
 • Putten uit waardevolle praktijkgetuigenissen
 • Afspraken maken omtrent externe financiering
 • Voorbereiden en presenteren van je eigen pitch
 • Leren van de ervaringen van mede-ondernemers
Voor wie?

Investor Readiness richt zich op ondernemers die actief op zoek zijn naar externe financiering en die willen investeren in de groei van hun bedrijf. Of je nu start-up bent of een gevestigde onderneming leidt, dit programma is ontworpen om ondernemers van verschillende achtergronden en sectoren samen te brengen, met als gemeenschappelijk doel het verkrijgen van de benodigde middelen voor hun bedrijfsontwikkeling.

Hoe pakken we dit aan?

Dit programma vindt plaats in een zorgvuldig samengestelde groep van gelijkgestemde ondernemers met vergelijkbare behoeften. Hier werk je samen met andere ondernemers aan het verkennen van mogelijkheden voor extern kapitaal voor jouw bedrijf. Je komt in direct contact met onafhankelijke experts binnen het financieringslandschap en krijgt inzicht in diverse benaderingen van mede-ondernemers. In deze setting verdiep je je in het financieringslandschap, leg je de focus op je investeringsvraag en leer je effectieve manieren om deze concreet te formuleren.

Wat is de kostprijs?

€1000,00 excl. btw

Topics die aan bod komen
 • Peilen naar je investeringsbehoefte
 • Kennismaken met verschillende financieringsmogelijkheden
 • Werken aan een financieringsplan op maat van jouw bedrijf
 • Bijleren van interessante praktijkgetuigenissen
 • Afspraken maken omtrent externe financiering
 • Voorbereiden en presenteren van je eigen pitch

Contact of interesse?

Neem via onderstaand formulier contact op

Regio
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Contactpersonen in jouw regio

Arnout Deriemaeker

Projectmanager Ondernemerschap Financiering, Innovatie & Digitalisering

Full bio of Arnout Deriemaeker

Heidi Logghe

Projectmanager Ondernemerschap Voka-CVBA

Full bio of Heidi Logghe