Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Voka - Kamer van Koophandel Limburg wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers en leden ondernemingen. Met meer dan 3 000 leden is het goed voor meer dan 75% van de private tewerkstelling en toegevoegde waarde in onze provincie.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg is gestructureerd in een algemene directie en zes competentiecenters: Belangenbehartiging, Back-office, Communicatie & netwerking, Internationalisatie & innovatie, Ondernemersrelaties en Talent. Bovendien vertegenwoordigen we de Limburgse ondernemer in meer dan 60 organisaties, adviesraden of instanties. Een bondig overzicht vind je hier terug. Meer informatie over onze bestuursorganisatie vind je hier.

Enkele snelle links

13 24

News

 • Transitie energie
  Nieuws 20.06.2018

  Nieuwe projectoproep voor energietransitie

  Is jouw onderneming actief in de maakindustrie en continu op zoek naar manieren om onze economie koolstof-armer te maken?
  Lees meer
 • Welt Stageplaatsen 150
  Nieuws 20.06.2018

  Welt-bedrijven creëren meer dan 150 stageplaatsen

  Vorig jaar creëerden de deelnemers van Welt, het HR-begeleidingstraject van Voka – KvK Limburg, samen 155 stageplaatsen voor werkzoekenden die een bepaalde afstand hebben tot de arbeidsmarkt.
  Lees meer
 • Internationaal ondernemen: Slowakije
  Nieuws 15.06.2018

  Internationaal ondernemen: Slowakije

  Tony Quintens is de afgevaardigd bestuurder van Convents Products en meteen de internationale Voka ambassadeur van Slowakije.
  Lees meer
Meer nieuws over Limburg

Activiteiten

 • Header
  Netwerking 20.06.2018 Afgelopen

  Jong Voka vs Jong VKW meet 'n' match voetbal

  Jong VKW Limburg en Jong Voka Limburg nodigen je uit voor de gezamenlijke netwerkactiviteit Meet ‘n’ Match op woensdag 20 juni 2018.
  Lees meer en schrijf in
 • Persoonlijke vaardigheden
  Opleiding 21.06.2018 Afgelopen

  Constructief omgaan met verschillen in mijn team

  Workshop: Leer de mensen in jouw team kennen zodat ze elkaar kunnen versterken en tot nieuwe dingen komen. Ook bij conflicten komen er nieuwe kansen.
  Lees meer en schrijf in
 • logo ocd
  Netwerking 21.06.2018 Afgelopen

  OCD Zomerbbq

  Naar goede gewoonte organiseert OC Diepenbeek ook dit jaar haar jaarlijkse bbq.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Limburg