Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen

Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen is een onafhankelijke bedrijvenorganisatie en telt 3.000 leden die actief zijn in vrijwel alle sectoren. Voka verdedigt de belangen van ondernemingen, organiseert opleidingen en begeleidingsprojecten, verleent diensten en brengt ondernemers samen in tal van professionele netwerken.

 

Een net dat verbindend werkt.

Voka biedt diverse professionele en intersectorale netwerken. U kan volop kennis en ervaringen delen met collega-ondernemers en experts. Ook tijdens informele en zelfs sportieve activiteiten.

 

Een net dat versterkend werkt.

Zowel voor open opleidingen als trainingen op maat, zowel voor theoretische achtergrond als voor workshops met beide voeten in de praktijk kan u bij Voka terecht. Wij geven advies op uw maat in alle domeinen waarmee u als ondernemer wordt geconfronteerd.

 

Een net dat verdedigend werkt.

Ondernemers creëren meerwaarde en welvaart, maar worden hierin niet altijd erkend. Voka vormt een brug naar de publieke opinie. Voka verdedigt uw belangen op alle beleidsniveaus en fungeert als buffer tussen overheden en bedrijven.

 

Een net dat ondersteunend werkt.

Begeleiding in een milieuvergunningsdossier, de juiste medewerker vinden voor uw vacature, uw exportdocumenten in orde brengen, u zal versteld staan van het dienstenpakket van Voka.

 

Een net dat verhelderend werkt.

Via de Voka-media volgt u op de voet wat belangrijk is voor uw onderneming. De economische en politieke actualiteit, nieuwe regelgeving, ontwikkelingen bij uw concurrenten, in uw nabije omgeving en in de wereld. En uiteraard houden we u persoonlijk – in real time – op de hoogte van onze programma’s en aanbod.

News

 • Milieucharter / Charter Duurzaam Ondernemen
  Voka-Persbericht 21.06.2017

  Voka-project Milieucharter / Charter Duurzaam Ondernemen: 867 duurzame verbeteracties in 2016

  Niet minder dan 52 Oost-Vlaamse bedrijven ontvangen vandaag van Voka Oost-Vlaanderen het Milieucharter of het ruimere Charter Duurzaam Ondernemen.
  Lees meer
 • Handelsmissie China 2018: onze China-specialist verkent Shenzhen
  Nieuws 21.06.2017

  Handelsmissie China 2018: onze China-specialist verkent Shenzhen

  In 2018 trekt uw Kamer van Koophandel opnieuw naar China, en meer specifiek naar Hong Kong en Shenzhen.  Een eerste impressie van de regio krijgt u van onze China-kenner Stefan Derluyn die net
  Lees meer
 • Christine Vastenavondt
  Nieuws 13.06.2017

  Iedereen leidt: een stappenplan

  Christine Vastenavondt is zaakvoerster bij Memo uit Zele, het contactcenter voor medische en bedrijfstechnische vragen. Vandaag gebeurt 80% van de oproepen telefonisch.
  Lees meer
Meer nieuws over Oost-Vlaanderen

Activiteiten

 • Nooit meer koude prospectie
  Opleiding 22.06.2017

  Nooit meer koude prospectie

  Hard selling en cold calling is out. Als u uw verkopers vraagt of ze graag ‘koud’ prospecteren, antwoorden ze unaniem negatief.
  Lees meer en schrijf in
 • Subsidiezitdagen Dendermonde - financiële steun voor ondernemers
  Netwerking 27.06.2017

  Subsidiezitdagen Dendermonde - financiële steun voor ondernemers

  De Vlaamse Overheid wil KMO’s die willen innoveren en ondernemen financieel ondersteunen.
  Lees meer en schrijf in
 • Voka Netwekkers - Regio Dendermonde
  Netwerking 28.06.2017

  Voka Netwekkers - Regio Dendermonde

  Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een groepje ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Oost-Vlaanderen