Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen

Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen is een onafhankelijke bedrijvenorganisatie en telt 3.000 leden die actief zijn in vrijwel alle sectoren. Voka verdedigt de belangen van ondernemingen, organiseert opleidingen en begeleidingsprojecten, verleent diensten en brengt ondernemers samen in tal van professionele netwerken.

Sterke ondernemingen, daar wordt iedereen beter van

De missie van Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen is even eenvoudig als duidelijk. Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen wil de meest representatieve, toonaangevende, interprofessionele en onafhankelijke bedrijvenorganisatie zijn in Oost-Vlaanderen.

Voka Oost-Vlaanderen wil als het meest nabije en meest invloedrijke professioneel netwerk van ondernemers een optimaal kader creëren voor succesvol ondernemen en op die manier fundamenteel bijdragen tot welvaart en welzijn van haar regio.

Zij wil door haar stakeholders erkend worden als een toonaangevende bedrijvenorganisatie die streeft naar een duurzaam evenwicht tussen het welzijn van de gemeenschap, de bescherming van het milieu, de belangen van haar leden en medewerkers en goede financiële resultaten. De hoekstenen hiervoor zijn innovatie, creativiteit, nieuwe technologieën en partnerships.

 

Over sectoren heen

Voka – Kamer van Koophandel is een intersectorale organisatie. De netwerken die u binnen Voka kan opbouwen en de feedback die u via Voka krijgt, verruimen de blik tot buiten uw eigen vertrouwde omgeving en betekenen een onmiskenbare meerwaarde voor uw bedrijf.

News

 • Politieke profilering belangrijker dan oplossingen aanreiken voor arbeidsmarkt
  Voka-Persbericht 21.03.2017

  “Bedrijven discrimineren? Ze zoeken vooral goede medewerkers maar vinden ze niet. Afkomst is geen punt. Dàt is de realiteit.”

  De schepen gaat in de aanval   De Gentse schepen Resul Tapmaz bindt de strijd aan met bedrijven in de strijd tegen discriminatie van allochtone werkzoekenden.
  Lees meer
 • Vier uw mijlpaal met Jubilee 2017!
  Nieuws 17.03.2017

  Vier uw mijlpaal met Jubilee 2017!

  Mogen wij uw leeftijd vragen? Of toch die van uw bedrijf?   Want als uw onderneming dit jaar een jubileum viert, dan wil u niet ontbreken in onze Jubilarissenspecial!
  Lees meer
 • Gezocht: coördinator hrm en lerende netwerken
  Nieuws 16.03.2017

  Voka Oost-Vlaanderen zoekt 2 nieuwe collega's

  Wil je meewerken aan een sterker ondernemerschap, bijzondere communities voor ondernemers en vernieuwende diensten? Dan is nu het moment.
  Lees meer
Meer nieuws over Oost-Vlaanderen

Activiteiten

 • Voka Fietst fietsstage Mojácar 2017
  Netwerking 22.03.2017

  Voka Fietst fietsstage Mojácar 2017

  Voor deze vierdaagse (22 – 26 maart 2017) verzorgt Voka de vlucht, professioneel transport van materiaal, verblijf in vol pension, en ritten op verschillende niveaus met begeleiding, bevoorrading en t
  Lees meer en schrijf in
 • Lerend Netwerk – Duurzaam Internationaal Ondernemen
  Opleiding 22.03.2017

  Lerend Netwerk – Duurzaam Internationaal Ondernemen

  Duurzaam ondernemen is op internationaal vlak niet meer weg te denken. Hoe streef ik met mijn bedrijf een gezond evenwicht na tussen people, planet en profit?
  Lees meer en schrijf in
 • Nieuwe trends in sociale media voor uw bedrijf
  Opleiding 23.03.2017

  Nieuwe trends in sociale media voor uw bedrijf

  Hoe zet u op een efficiënte manier social media in voor uw bedrijf? Deze hands-on workshop zet u op weg.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Oost-Vlaanderen