Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • 72% minder papiergebruik bij klanten. Dat is Goede Zaken doen.

72% minder papiergebruik bij klanten. Dat is Goede Zaken doen.

  • 17/09/2023

ToManage helpt bedrijven met advies en begeleiding op het vlak van efficiëntie en digitalisering.

Samen met jou en je werknemers kijken we naar de huidige manier van werken, adviseren we hoe je dit anders en beter kan doen, en maken we een concreet plan van aanpak om mee aan de slag te gaan. Indien gewenst begeleiden we ook de effectieve realisatie van deze adviezen. Uiteraard is papier zeer inefficiënt, en vaak zorgen onze adviezen er dan ook voor dat de papierberg bij bedrijven drastisch verlaagt. Door meer digitaal te werken kan je veel meer automatiseren, je processen inkorten en fouten reduceren. Bovendien wordt alles veel sneller verwerkt, heb je veel meer inzichtelijkheid in je data en werking, en werk je een stuk professioneler. ToManage werkt voor zowel kmo’s als soloondernemers. We zijn geregistreerd bij de Vlaamse Overheid als leverancier van ADVIES (KMO Portefeuille - DV.A215846).

Lees meer

Voka: 4 op 10 exportbedrijven ongerust over geopolitieke verschuivingen
Mechelen-Kempen
Nieuws

Voka: 4 op 10 exportbedrijven ongerust over geopolitieke verschuivingen

Vier op de tien van de grootste exportbedrijven in de regio Mechelen-Kempen benoemen de onstabiele geopolitieke situatie als één van de grootste obstakels voor hun export. Dat blijkt uit een enquête van Voka bij 200 grote exporteurs. Een kwart komt uit de regio Mechelen-Kempen. Voor 1 op 6 bedrijven is de export het afgelopen jaar lager uitgevallen dan daarvoor. Voor groei kijken bedrijven in de eerste plaats voorlopig naar landen binnen de EU. Maar ook naar Noord-Amerika en Azië.

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nation
Mechelen-Kempen
Nieuws

Start-ups gezocht die willen strijden om de wereldbeker

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nationale voorrondes zal de Belgische kandidaat worden uitgezocht die ons land mag vertegenwoordigen op de finale later dit jaar in Saoedi-Arabië. Voka, UWE en GEN Belgium roepen pre-starters, start-ups en scale-ups op zich kandidaat te stellen via de website. De Belgische finalist van vorig jaar, het Gentse Sealution, mocht zich bij de beste 25 kandidaten rekenen en heeft aan zijn deelname verschillende internationale contacten, funding- en groeikansen overgehouden.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie