Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Water
Antwerpen-Waasland
Infosessie

Ontbijtsessie: oplossingen voor circulair waterbeheer

De zomer was natter dan gehoopt, maar niet voldoende om de schaarse waterreserves aan te vullen. Meer en meer maatregelen vinden hun ingang om water te besparen en beter te benutten. Waar liggen voor jou de mogelijkheden?

Locatie

Antwerpen

Prijs

Gratis

Infosessie: Wijziging van de wetgeving voor vrijstelling van doorstorting BV voor o&o
West-Vlaanderen
Volzet
Infosessie

Infosessie: Wijziging van de wetgeving voor vrijstelling doorstorting bedrijfsvoorheffing voor o&o

Sinds begin dit jaar is er opschudding ontstaan omtrent een gewijzigde interpretatie van de fiscale maatregel over de vrijstelling van doorstorting bedrijfsvoorheffing voor onderzoek & ontwikkeling.

Locatie

Kortrijk

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Karting
Limburg
Netwerking

Voka Drive geeft plankgas op het circuit van Karting Genk

Of je nu voor de eerste maal in een kart stapt, of het al vaker hebt gedaan…karten blijft een sensationele ervaring. Daarom nodigen we je, samen met collega-drivers, op maandag 25 September uit om je racetalent aan elkaar te tonen (of bij te schaven). Alvorens we ons vizier dichtklappen en de nodige gevechten ‘on track’ uitvechten, zal jong karttalent Thomas Strauven ons van de nodige tips & tricks voorzien. O-rouge, Limburgs bedrijf en internationaal gekend om hun high-end simrigs, leert ons het circuit op een veilige manier kennen. En dan is het: “ It’s light out…” 20 min racen op het legendarische circuit, waar menig F1-piloot z’n sporen heeft verdiend! Straffe verhalen delen doen we tijdens de afsluitende BBQ.

Locatie

Genk

Prijs

gratis voor Voka Drive-leden* *inclusief sim experience, kartwedstrijd, bbq en drank (frisdrank, bier en wijn) *exclusief drank bij aankomst en pauze...
Bryo Infosessie
Limburg
Infosessie

Inspiratiesessie: Ondernemen als starter - Bryo

Droom je van je eigen zaak of onderneming? Of heb je misschien een straf idee waarmee je al aan de slag bent gegaan? Geruggesteund door een sterk netwerk, coacht de starterswerking van Voka – Kamer van Koophandel Limburg je in je groei tot succesvol ondernemer. In deze infosessie ontdek je alles over wat onze Bryo starters-community voor jou in petto heeft!

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis

Gelieve op voorhand in te schrijven

Onderhandelen
Mechelen-Kempen
Opleiding

Onderhandelen

Maak een deal met zelfvertrouwen en resultaat

Locatie

Geel

Prijs

Leden: €860 (excl. btw) 10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf Niet-leden: €1290 (excl. btw) Klik hier voor meer info over jouw ...
Digital Change management sessie 1
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Digital Change Management

Hoe zorg je dat een digitale transformatie succesvol wordt toegepast in jouw onderneming, team of bij je klanten? Krijg inzicht in de mogelijke belemmerende factoren in jouw onderneming, stel een actieplan op en laat je inspireren door succesvolle en minder succesvolle verhalen van collega-ondernemers en leidinggevenden.

Prijs

550 euro

reporting sustainability
West-Vlaanderen
Opleiding

Seminarie: Duik in de rapportagestandaarden van de CSRD

De Europese rapportagerichtlijn, afgekort de CSRD ofwel de Corporate Sustainability Reporting Directive werd in november 2022 finaal afgeklopt. Intussen is de omzetting naar nationale wetgeving volop aan de gang.

Locatie

Brugge

Prijs

Leden: €220.00
Niet-leden: €330.00

Workshop Digitale Maturiteit
Antwerpen-Waasland
Infosessie

Workshop Digitale Maturiteit

Versterk ook jouw onderneming voor de digitale toekomst. Tijdens deze interactieve workshop ontdek je waar digitaal nog kan groeien en welke eerste stappen je daarvoor kan zetten.

Locatie

Antwerpen

Prijs

Gratis

creatief verlonen
Mechelen-Kempen
Volzet
Opleiding

Creatief verlonen: strategisch loonbeleid

In de war-for-talent is het belangrijk om talent te kunnen aantrekken en behouden. Het loonbeleid is hierbij een cruciale factor om aan te kunnen voldoen.

Prijs

Leden: €165 (excl. btw) 10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf Niet-leden: €230 (excl. btw) Klik hier voor meer info over jouw l...
creatief verlonen
Mechelen-Kempen
Volzet
Opleiding

Een doordacht loonbeleid: creatief verlonen

Ontdek in vier sessies hoe je het loonbeleid voor zowel het bedrijf als de medewerkers kan optimaliseren.

Prijs

Leden: €495 (excl. btw) 10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf Niet-leden: €705 (excl. btw) Klik hier voor meer info over jouw l...
LAB: Rapportering in één oogopslag
Limburg
Volzet
Opleiding

Rapportering in één oogopslag - Hoe je inzichten kan verwerven in de dagelijkse cijfers van je onderneming

Leer tijdens de opleiding, in de vorm van vier halve dagopleidingen, hoe je inzichten kan verwerven in de dagelijkse cijfers van je onderneming maar ook hoe je best het overzicht kan bewaren.

Locatie

Limburg

Prijs

Leden
€1080,00  (excl. BTW)

Niet-leden
€1460,00  (excl. BTW)

KMO-portefeuille is van toepassing.

LN Logistics
West-Vlaanderen
Traject

Lerend Netwerk Logistics 2023

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Investeer in je logistiek manager en maak haar/hem intrapreneur van je onderneming.

Prijs

Leden: €1085.00
Niet-leden: €1625.00

LN Quality
West-Vlaanderen
Traject

Lerend Netwerk Quality 2023

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Investeer in je kwaliteitsmanager en maak haar/hem intrapreneur van jouw onderneming.

Locatie

Kortrijk

Prijs

Leden: €1085.00
Niet-leden: €1625.00

Netwekkers bij Van Gils
Oost-Vlaanderen
Netwerking

Netwekkers Oost meets West bij Van Gils

Netwekkers Oost meets West - leg op korte tijd 15 tot 20 nieuwe contacten en breid je netwerk en business over de regiogrenzen heen uit.

Locatie

Waregem

Prijs

Gratis

Speeddate: West meets Oost
West-Vlaanderen
Volzet
Netwerking

Speeddate: West meets Oost

Zakendoen over de provinciegrenzen heen Op 27 september staat er een speciale speeddate op de agenda: West-Vlaanderen meets Oost-Vlaanderen.

Locatie

Waregem

Prijs

Gratis en exclusief voor Voka-leden.

Start&ScaleTrip Londen
Oost-Vlaanderen
Netwerking

Start & ScaleTrip Londen

We organiseren jaarlijks een inspiratiereis naar een boeiende bestemming in Europa met een sterke scale-up scene. Samen met een groep gedreven founders bezoeken we er start- en scale-ups, corporates, venture capital fondsen, incubatoren enz.

Prijs

1.600 euro

Voka - KvK Vlaams-Brabant Golf Trophy 2023
Vlaams-Brabant
Netwerking

Voka Golf Trophy 2023

Twee vliegen in één klap: sport en business Ben jij er ook bij dit jaar? Na het succes van vorige edities van de Golf Trophy kan je opnieuw een gooi doen naar de titel van beste golfer in de Vlaams-Brabantse ondernemerswereld.

Locatie

Melsbroek

Prijs

Verschillende prijsformules

Gamification
Antwerpen-Waasland
Infosessie

Infosessie Gamification op de werkvloer

Spelenderwijs leren is niet alleen leuk voor kinderen. Spel-elementen toevoegen op de werkvloer heeft eveneens een positief effect. Ontdek hoe jij gamification kan inzetten in je bedrijf.

Locatie

Antwerpen

Prijs

Gratis

Plato New Food
Limburg
Activiteit

Plato New Food

Door de evolutie en uitdagingen in de voedselindustrie, is het belangrijker dan ooit om verbonden en geïnformeerd te blijven. Tijdens de sessies van deze Plato-groep focussen we op de nieuwe trends in de voedingssector, gaande van vegan en biologische producten tot een ambachtelijk bereid aanbod. Of je nu teler, voedselverwerker, distributeur of verkoper van een duurzaam verantwoord voedselproduct bent, Plato New Food brengt je in contact met gelijkgestemden zodat je verder kan inzetten op de groei van jouw bedrijf.

Prijs

1.000 euro (excl. btw)

ING
SD  Worx