Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • The Power of LinkedIn
Voka Opleiding

The Power of LinkedIn

Ontdek de kracht van LinkedIn en til jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau met onze exclusieve drie halve dagen opleiding bij Voka Geel! Tijdens deze drie halve dagen leer je alle ins en outs van LinkedIn, zodat je optimaal gebruik kunt maken van dit krachtige professionele netwerk.

Programma

Sessie 1: Linkedin pimpen en implementatie ChatGPT

Tijdens sessie 1 van de opleiding richten we ons op het optimaliseren van je LinkedIn-profiel en het effectief netwerken. Je leert hoe je een sterk en onderscheidend profiel opbouwt met visuele en tekstuele elementen. We leren jou hoe artificiële intelligentie en andere handige tools je kunnen helpen om jouw profiel snel en efficiënt te vervolledigen. Je leert om ChatGPT te implementeren in je profiel.

Sessie 2: Personal branding, Linkedin Content creatie en netwerken

In sessie 2 ontdek je de geheimen van succesvol netwerken in slechts 15 minuten per dag, zodat je in een mum van tijd je netwerk kunt uitbreiden met relevante connecties en waardevolle relaties kunt bouwen. We duiken dieper in de wereld van content creatie en sales, waarbij we de kracht van ChatGPT en andere tools benutten. Je leert boeiende en deelbare content te creëren met behulp van AI-technologie, wat je helpt om je doelgroep te bereiken en betrokkenheid te genereren.

Sessie 3: Sales via Linkedin

In sessie 3 maak je van jouw profiel een magneet voor jouw business. Na een algemene inleiding tot LinkedIn verneem je waarom dit platform zo belangrijk is voor jouw business. Je krijgt ook een volledig beeld van het perfecte LinkedIn profiel, met ruime aandacht voor alle mogelijke instellingen en de meerwaarde van een premium profiel. Je leert hoe je LinkedIn in jouw voordeel kan inzetten en via die weg meer klanten kan bereiken én benaderen. Je ontdekt ook wat Sales Navigator kan betekenen voor jouw verkoopproces.

Na deze opleiding

Ben je in staat om: 

 • Een krachtig en onderscheidend LinkedIn-profiel op te bouwen
 • Effectief te netwerken en waardevolle connecties te leggen
 • Boeiende content te creëren die je doelgroep aanspreekt
 • ChatGPT en andere tools te gebruiken
 • LinkedIn platform te gebruiken voor sales
   

Dit alles stelt je in staat om je professionele aanwezigheid op LinkedIn aanzienlijk te verbeteren, wat zal leiden tot meer zichtbaarheid, connecties en zakelijke kansen. Mis deze kans niet om je LinkedIn-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en schrijf je vandaag nog in voor onze opleiding! 

Schrijf je in voor het gehele traject of kies voor één van de drie sessies:

Doelgroep

 • Commerciële medewerkers en management
 • (Zelfstandige) ondernemers en freelancers
 • Professionals die leads willen genereren en nieuwe klanten willen aantrekken
 • Marketing- en communicatie medewerkers en verantwoordelijken

> Ik schrijf me in

Jouw expert

Tom Baeten – Winger Academy

Tom Baeten groeide op in een ondernemersfamilie en ontdekte al vroeg zijn passie voor sales en marketing, wat hem uiteindelijk leidde tot het oprichten van zijn eigen bedrijf, Winger Academy, in 2017.


Tom maakte tijdens zijn carrière zijn LinkedIn-profiel aan in januari 2007 en was vanaf het begin gefascineerd door de vele mogelijkheden die het platform biedt. Hij besloot zijn kennis en ervaring te delen door LinkedIn opleidingen te geven, waarbij hij zich richt op personal branding, sales, marketing, communicatie en rekrutering. Sinds 2017 heeft hij al meer dan 5.000 deelnemers en honderden bedrijven succesvol getraind in het gebruik van LinkedIn.


De kracht van Toms opleidingen ligt in zijn dynamische en interactieve aanpak, evenals de eenvoudige toepasbaarheid van alle tips en tricks die hij deelt. Hij is een autodidact die zijn expertise op het gebied van LinkedIn combineert met zijn uitgebreide ervaring in sales en marketing om deelnemers een waardevolle en praktische leerervaring te bieden.
 

Tom Baeten – Winger Academy

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Adres

Voka Kvk Mechelen - Kempen (kantoor Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

€ 550 (excl. btw)

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden. 

Dit traject wordt rechtstreeks ondersteund door Vlaio en komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille, de voorwaarden vind je hier.

Adres

Voka Kvk Mechelen - Kempen (kantoor Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

€ 550 (excl. btw)

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden. 

Dit traject wordt rechtstreeks ondersteund door Vlaio en komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille, de voorwaarden vind je hier.