Skip to main content

Inspiratiesessie voor familiebedrijven

De druk voor familiale opvolgers is vaak hoog terwijl het traject dat deze opvolgers volgen niet altijd even duidelijk uitgewerkt is. Tijdens een inspiratiesessie op 4 mei staat Jozef Lievens (Instituut voor het Familiebedrijf) stil bij het belang van succesvolle eigenaarsteams in familiebedrijven, terwijl prof. dr. Pieter Vandekerkhof (UHasselt) de aandacht vestigt op professionalisering in familiebedrijven.

Kom ook meer te weten over het gloednieuwe traject Family Business Leader waar je als jongste generatie in het familiebedrijf werkt aan een toekomstplan.

Experten Jozef Lievens (Instituut voor het Familiebedrijf) en prof. dr. Pieter Vandekerkhof (UHasselt) nemen je tijdens deze inspiratiesessie mee om het belang van een goede voorbereiding van het opvolgingsproces uit te leggen.

Tijdens deze sessie maak je ook kennis met het nieuwe traject Family Business Leader waar een nieuwe generatie familiale CEO's een toekomstplan opmaakt vanuit verschillende perspectieven (owning – managing – governing). Dit maakt het een uniek traject voor familiebedrijven waar alle aspecten van het runnen van een familiebedrijf aan bod komen maar die ook tot een concreet toekomstplan zullen leiden.  

Het opvolgingsproces is een hele uitdaging. Daarom bekijken we dit proces in zijn totaliteit. We willen de familiale opvolger niet alleen de nodige management skills bijbrengen maar we kijken ook naar de rolverdeling, het belang van governance en de rol van het eigenaarsteam.

Doelgroep

Jongste generatie in het familiebedrijf die zich wil voorbereiden op de rol van familiale CEO.  

Contactpersoon

Ellen Olislagers

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

gratis

Gratis voor leden en niet-leden.

Gelieve wel op voorhand in te schrijven!

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo