Skip to main content

Inspiratieontbijt: volledige reeks 2020

Vier keer inspiratie op je bord!

inspiratieontbijt 2020

Word tijdens het ochtendgloren ondergedompeld in de leefwereld van een inspirerend ondernemer. Start de werkdag met een heerlijk ontbijt. Doe nieuwe ideeën op en laat je inspireren door 'out of the (cornflakes-)box' te denken!

Berte wil artificiële intelligentie democratiseren. Volgens hem moeten ook niet-experts hun graantje kunnen meepikken in het AI-gebeuren. Zijn Gentse Robivision verdiept zich in het 'deep learning'-principe en vormt een softewareplatform voor AI-toepassingen, en meer specifiek voor geavanceerde beeldherkenning en robotica.

> Meer info of inschrijven

Deze rasechte ondernemer kunnen we zonder twijfel een serie-entreprenteur en fintechpionier noemen. Dat hij af en toe een gigantische sprong in het diepe waagt, verbaast niemand. Al zijn ervaringen implementeert hij in nieuwe bedrijven. En zijn goede raad geeft Ingels mee aan jonge bedrijven die op zoek zijn naar een netwerk.

> Meer info of inschrijven

Een topman, die eigenlijk liever hard werkt dan interviews geeft. In twee decennia maakte Beauduin van het West-Vlaamse Vandewiele een wereldwijde speler. Ook bouwt hij mee aan Barco, een beursgenoteerd bedrijf dat displaytechnologie ontwikkelt en produceert.

> Meer info of inschrijven (uitgesteld)

Als twintiger kwam ze aan het hoofd van één van de grootste familiebedrijven van het land. Reynaers Aluminium draagt met trots de titel 'Factory of the Future'. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan innovatie en daarbij gelooft Reynaers steevast in de betrokkenheid van elke medewerker. Het maakte haar niet voor niets tot de eerste vrouwelijke Trends Manager van het Jaar.

> Meer info of inschrijven

Profiteer van het voordeeltarief via ons jaarabonnement. Maak dankzij deze formule gebruik van de KMO-portefeuille en bespaar een aanzienlijk deel op je deelnameprijs. Deelnemen kan per bedrijf, zodat je in de mogelijkheid bent zelf de expert ter zake per inspiratieontbijt af te vaardigen. Inschrijven voor het jaarabonnement kan tot en met 7 september 2020.

* Voorwaarden

  1. Deelname via het jaarabonnement kan per bedrijf, zodat je zelf in de mogelijkheid bent om de expert ter zake af te vaardigen en toch te genieten van het voordeeltarief. Let wel, inschrijven voor het jaarabonnement kan tot en met 16 maart 2020.
  2. Maak dankzij de jaarformule gebruik van de KMO-portefeuille. Indien je kiest voor het jaarprogramma kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille. De aanvraag dient ten laatste 14 kalenderdagen na de start van de activiteit te gebeuren. 
  3. 100% van de deelnameprijs is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk (per mail) gebeuren. Een vervanger mag steeds je plaats innemen.

Partners

Ethias

Contactpersoon

Valerie Vanherle

Projectmedewerker talent

Adres

Huis van de Limburgse Ondernemer
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Per sessie
Voka-lid: 75,00 euro excl. btw
Niet-lid: 95,00 euro excl. btw

Jaarabonnement
Voka-lid: 275,00 euro excl. btw
Niet-lid: 355,00 euro excl. btw

Check alle voorwaarden*

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk (per e-mail) gebeuren. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo