Skip to main content
Inspiratieontbijt

Inspiratieontbijt: volledige reeks 2019

Vier keer inspiratie op je bord!

Inspiratieontbijt

 

INTERCROISSANTE INSTEEK van Marc Croonen

21 MAART 2019

De Genkenaar is één van de strafste personeelsdirecteuren van het land. Als transformatiedeskundige en na het beklinken van meerdere fusies, ontdekte Croonen dat hij zowat allergisch is aan routine. Daarom prijkt, naast heel wat grote bedrijven zoals Volkswagen, Danone, (AB) InBev, Dexia en Ahold Delhaize, nu ook helemaal bovenaan Vandemoortele op zijn lijstje.

 

FRUITSAPPIG VERHAAL van Frederik Vandermarliere

14 MEI 2019

Zijn grootvader begon met het rollen van sigaren. Nu is de West-Vlaamse sigarenproducent J. Cortès Cigars – bekend om zijn iconische blauwe verpakkingen – uitgegroeid tot een heus familiebedrijf. En ze blijven groeien. Dat bewijzen ze met de overname van Oliva Cigars en andere 'guilty pleasures' zoals Jules Destrooper.

 

SPEKTACULAIR EI-DEE van Gert Roeckx

8 OKTOBER 2019

Wat weet je over de circulaire economie? Signify, beter bekend als het voormalige Philips Lighting, verkoopt niet langer lampen, maar verhuurt ook ‘licht’. Daarmee gaat Signify voor de maximale perfomance van hun product. Steek je licht op bij dit verhaal, gebracht door de country manager Belux Gert Roeckx.

 

Marleen Vaesen brengt STRAFFE KOFFIE

3 DECEMBER 2019

Ze gaat van ‘mevrouw Senseo’ naar ‘Prima Donna’ van het lingeriebedrijf Van de Velde. Ooit introduceerde ze de koffiepads in Europa, nu staat ze aan het hoofd van het beursgenoteerde Van de Velde, dat luxueuze lingeriemerken ontwerpt. Het bedrijf kende moeilijke jaren, maar het is haar missie om terug op het groeipad te komen.

 

NIEUW! - Profiteer vanaf 2019 van het voordeeltarief via ons jaarabonnement. Maak dankzij deze formule gebruik van de KMO-portefeuille en bespaar een aanzienlijk deel op je deelnameprijs. Deelnemen kan per bedrijf, zodat je in de mogelijkheid bent zelf de expert ter zake per inspiratieontbijt af te vaardigen. Inschrijven voor het jaarabonnement kan tot en met 18 maart 2019.

 

* Voorwaarden

  1. Deelname via het jaarabonnement kan per bedrijf, zodat je zelf in de mogelijkheid bent om de expert ter zake af te vaardigen en toch te genieten van het voordeeltarief. Let wel, inschrijven voor het jaarabonnement kan tot en met 18 maart 2019.
  2. Maak dankzij de jaarformule gebruik van de KMO-portefeuille. Indien je kiest voor het jaarprogramma kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille. De aanvraag dient ten laatste 14 kalenderdagen na de start van de activiteit te gebeuren. 
  3. 100% van de deelnameprijs is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk (per mail) gebeuren. Een vervanger mag steeds je plaats innemen.
e

Contactpersoon

Valerie Vanherle

Projectmedewerker talent

Adres

Huis van de Limburgse Ondernemer
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Per sessie
Voka-lid: 75,00 euro excl. btw
Niet-lid: 95,00 euro excl. btw

Jaarabonnement
Voka-lid: 275,00 euro excl. btw
Niet-lid: 355,00 euro excl. btw

Check alle voorwaarden*

io

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk (per e-mail) gebeuren. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo