Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Lerende netwerken

Netwerken geeft meerwaarde op ieder bedrijfsniveau. Het uitwisselen van kennis, ervaring en contacten binnen je eigen vakdomein, leidde al vaak tot betere beslissingen en verrassende inzichten. Momenteel beschikt Voka - KvK Limburg over een 40-tal netwerken met meer dan 2000 netwerkleden.

Netwerk Milieu & Veiligheid

Het netwerk Milieu & Veiligheid verruimt uw kennisnetwerk en biedt een meerwaarde voor elke milieucoördinator en/of veiligheidsverantwoordelijke. Het vormt een belangrijke kern van kennis en expertise op vlak van toepassingen en implementatie van milieuwetgeving, veiligheidsnormen, ... De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Meer info en/of inschrijven

Netwerk Duurzaam Ondernemen

Dit netwerk focust inspiratie, ervaringsuitwisseling en het leggen van contacten. We snijden diverse topics aan, brengen relevante experten en boeiende bedrijfscases. We zetten in op kruisbestuiving tussen sectoren met als doel van elkaar leren en verdere stappen zetten richting duurzaamheid. Deelnemers kunnen hun cases en vragen meebrengen naar de sessies. In groep wordt naar antwoorden gezocht.

Meer info en/of inschrijven

Plato Agrofood

Ben je ondernemer in hart en nieren? Heb je nood aan een klankbord? Deel kennis en ervaring met gelijkgestemden en groei als onderneming.
De sessies van deze Plato-groep richten zich specifiek tot KMO/ MKB bedrijfsleiders uit bedrijven in de agrofood en agritech, welke verder willen groeien en elkaar ontmoeten voor meer samenwerking en intervisie binnen een sector met erg veel innovatiemogelijkheden. 

Meer info en/of inschrijven

Contactpersoon

Gitte Briers

Adviseur duurzaam ondernemen