Skip to main content
Map

Opleidingen

Duurzaam ondernemen betekent in contact komen met nieuwe zaken, gaande van wetgevingen tot toekomstgerichte bedrijfsstrategieën en een aangepaste bedrijfsvoering. Om je daar optimaal voor voor te bereiden, organiseert Voka - KvK Limburg tal van infosessies en opleidingen rond relevante thema's. Hierbij doen we beroep op ons netwerk van experten.

Kameracademie: quick-win opleidingen

Kameracademie

Wij bieden tal van opleidingen aan die variëren van een infosessie tot een halve dag tot een volledige dag opleiding rond duurzame topics. Om een overzicht van alle opleidingen te bekijken, kan je beroep doen op de Kameracademie via onderstaande button.

Ontdek hier alle opleidingen

Incompany: op maat van jouw bedrijf

Ons opleidingsaanbod is samengesteld op basis van vragen en behoeften van onze leden. Indien je met meerdere medewerkers van hetzelfde bedrijf eenzelfde opleiding wilt volgen, kan het voordeliger zijn om deze als incompany te organiseren. Bovendien kan dan ook op maat gewerkt worden van jouw onderneming. Bovendien kunnen zo opleidingen ingepland worden die vandaag misschien niet in ons aanbod staan. Indien je hierover nadenkt, geef ons dan een seintje en dan werken we een voorstel uit.

Met dank aan onze partners

duurzaam ondernemen voka limburg

Contactpersoon

Sanne Vranken

Projectmedewerker innovatie & duurzaam ondernemen