Skip to main content
  • Home
  • Dag van de Groeier - Let's get digital
Dag van de Groeier - Let's get digital

Dag van de Groeier - Let's get digital

Jong Voka Kempen organiseert dit jaar – in samenwerking met Grant Thornton – op 21 november opnieuw de ‘Dag van de Groeier’.

Een event waarop succesvolle ondernemers inspirerende verhalen brengen voor jonge en ambitieuze starters en groeiers én een jong Kempens bedrijf de ‘Willen Winnen Award’ ontvangt.

Het thema dit jaar is de toenemende digitalisering. Onze sprekers brengen dus allen een boeiend verhaal uit de digitale sfeer.

De genomineerden voor de Willen Winnen Award zijn:

fresh&saucy

Fresh & Saucy Foods is een modern familiebedrijf dat sauzen en smeersalades produceert en onder het eigen merk van haar klanten. Dit alles rekening houdende met de voedselveiligheid en de hoogste kwaliteitsnormen. 'De nominatie is een leuke erkenning voor het harde werk van de jongste jaren', zegt Christoph Pauwels, gedelegeerd bestuurder van Fresh & Saucy Foods. 'En het is meteen ook een enorme motivatie om verder te bouwen aan de toekomst.' 

ECare

E.Care creëert, verkoopt en implementeert software die het medisch zorgproces en ziekenhuizen ondersteunt, rneer bepaald op de afdelingen Spoedgevallen en Operatiekwartier. Daarbij levert het bedrijf consultancy en technische know-how om de implementatie optimaal te laten verlopen en om nadien de gebruikers de nodige ondersteuning te geven. 'De nominatie komt totaal onverwacht', zegt Kris Dens, Managing Director van E.Care. 'Zeker daarom is ze een hart onder de riem in boeiende en uitdagende tijden.' 

Production Pirates Production Pirates is een onafhankelijk internationaal theater- productiebedrijf, gespecialiseerd in producties voor themaparken, vrijetijdsbesteding en thematische brand activation experiences. Het team bestaat uit creatieve multidisciplinaire professionals die zich inzetten voor hoogwaardige output, goede ideeen en de beste prijs/kwaliteit verhouding. 'We zíjn zeer vereerd en trots met deze nominatie', zegt David Stuyck, Creative Captain - General Manager van Poduction Pirates. 'Het toont dat we als jong bedrijf al mooie projecten realiseren en dat deze opgemerkt worden.' 

Sprekers:

rombit

Jorik Rombouts - Rombit

Jorik Rombouts is de oprichter en CEO van Rombit, een IoT-bedrijf in Antwerpen. Opgericht in 2012 – is het bedrijf in de afgelopen jaren uitgegroeid van een web-software ontwikkelaar tot een IOT-specialist op het gebied van Smart Industries en Smart Cities.

AE

Valerie Taerwe - AE

Valerie Taerwe is Young ICT Lady of the Year. Ze werkt als consultant bij AE, dat zijn klanten adviseert in hun digitale transformatie. Valerie is een empathische manager die sterk gelooft in samenwerking met de klant.

deloitte

Jean-Luc Verhelst - Deloitte

Jean-Luc Verhelst werkt als strategie consultant voor Monitor Deloitte. Binnen Deloitte is hij ook een gerespecteerd Blockchain Subject Matter Expert.

Zopas schreef Verhelst een boek over de digitale munt ‘Bitcoin, the blockchain and beyond’.

Programma:

17u30 Ontvangst met streetfood buffet
18u15 Welkomstwoord
18u25 Filmpje Fresh & Saucy Foods - eerste genomineerde Willen Winnen Award
18u30 De digitale transformatie - Valerie Taerwe (consultant AE & Young ICT Lady of the Year)
18u45 Filmpje E.Care - tweede genomineerde Willen Winnen Award
18u50 Internet of Things: Smart Industries & Smart Cities - Jorik Rombouts (CEO Rombit)
19u05 Filmpje Production Pirates - derde genomineerde Willen Winnen Award
19u10 Bitcoins, Blockchain and beyond - Jean-Luc Verhelst (strategie consultant Deloitte) 
19u30 Interactieve sessie / intermezzo door Grant Thornton
19u50 Uitreiking Willen Winnen Award
20u05 Panelgesprek met de 3 sprekers en de award winnaar omtrent digitalisering
20u30 Netwerkreceptie

Adres

UGC Cinema's Turnhout
Graatakker 99
2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

Leden: € 60 / niet-leden: € 80 (prijzen excl. btw)
Studenten: € 15 (cash te betalen op het event)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Uw inschrijving is definitief wanneer wij de inschrijving ondertekend ontvangen hebben via mail, fax of wanneer u online inschreef.
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met dinsdag 14 november via ann.coninx@voka.be. Bij annulering na 14 november of no-show blijft het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.

Saloncondities bij Peeters Motors
Proximus