Skip to main content
Map
  • Jong Voka

Jong Voka

Jong Voka verenigt jonge ondernemers en high potentials in Vlaanderen. Het is een dynamisch netwerk om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen.

Selecteer je regio bovenaan via de groene knop voor regionale inhoud.

Jonge ondernemers en high potentials laten groeien, daar werkt Jong Voka gedreven aan mee. Door het samenbrengen, inspireren en begeleiden van jonge ondernemers, met de steun en organisatie van zijn lokale werkingen, is Jong Voka dan ook de katalysator voor jong ondernemerschap!

We stimuleren professionele, economische en persoonlijke groei door netwerkmomenten, inspirerende lezingen, bedrijfsbezoeken, debatten en andere activiteiten te organiseren.

Contactpersoon

Kim Gabriëls

Projectmanager Internationaal Ondernemen & Jong Voka

Full bio of Kim Gabriëls

Bestuurscomité

De Jong Voka werking is onderverdeeld in verschillende regio's. Uit elke regio is er één vertegenwoordiger die in het Jong Voka Bestuurscomité zetelt.

Jong Voka Voorzitter - Bénédicte Soenen

Jong Voka Bestuur - Bénédicte Soenen, Alexander Hoogewijs, Tineke Kempeneers, Jurgen Janssens, Stéphanie Ouachan, Mathias Derutter, Stijn Schalck, Kenny Van Paesschen en Britt Janssens

 

Ondernemers voor de Klas

Talent ontbolstert zelden spontaan en dat is met ondernemingszin net zo. Daarom organiseert Vlajo in samenwerking met Jong Voka een reeks gastlessen van Vlaamse ondernemers voor het secundair en hoger onderwijs. Word één dag Ondernemer voor de Klas en inspireer de ondernemers/intrapreneurs van morgen.