Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Innovatie in de zorg

Innovatie in de zorg

Wat bieden wij jou?

Ondanks de geavanceerde technologie├źn in de zorg, blijft de implementatie ervan vaak wat achter. Het is tijd om een sprintje te trekken en die broodnodige innovaties sneller door te voeren, zodat we de zorg naar een hoger niveau tillen. Businessclub Innovatie in de zorg geeft inzicht in toonaangevende innovaties en strategie├źn, maar biedt je tegelijk ook een persoonlijk ontwikkelingstraject.

Duidelijke focus

Business club innovatie in de zorg gaat concreet aan de slag met het praktisch inzetten op innovatie en digitale transitie binnen de welzijns- of zorgonderneming. Via een nulmeting wordt de huidige situatie in kaart gebracht en worden de verbeterpunten blootgelegd. Via een digitale screening worden zowel het structurele potentieel (bv beschikbaarheid van servers of elektronisch dossier) als de processen (hoe wordt zorg geleverd, of kennis van de digitale competenties van personeel) gescreend. De onderwerpen worden afgestemd op de interesses, noden en maturiteit van de deelnemers.


Wat mag je verwachten?

  • Het programma wordt samengesteld op basis van input van de deelnemers. Op deze manier houden we de vinger aan de pols en brengen we de specifieke problematieken en opportuniteiten in kaart. Nadien worden deze tijdens de verschillende sessies uitgelicht.
  • Ervaringsuitwisseling en best practices tussen innovatiemanagers en operationeel verantwoordelijken binnen zorginstellingen.
  • + Kennisdeling
  • + Waardevolle handvaten
  • + Nieuwe inzichten om te groeien
Doelgroep

Innovatiemanagers en operationeel verantwoordelijken binnen zorginstellingen die nood hebben aan goede voorbeelden en ervaringsuitwisseling over de sectoren heen om te groeien binnen innovatie en digitalisering.  

Programma

Het programma wordt samengesteld op basis van input van de deelnemers. Op deze manier houden we de vinger aan de pols en brengen we de specifieke problematieken en opportuniteiten in kaart. Nadien worden deze tijdens de verschillende sessies uitgelicht. 

Meer info of inschrijven? 

Heb je interesse om deel uit te maken van deze businessclub? Meer informatie of je inschrijven kan via onderstaande button. 

Schrijf je hier in!

Contactpersoon

Ina Philips

Projectmedewerker belangenbehartiging