Skip to main content
Map

Future HR

Wat bieden wij jou?

HR klaar voor het nieuwe normaal? Wat onderscheidt succesvolle organisaties de komende jaren van de concurrentie en op welke manieren kan een sterk innovatief HR-management hierin een essentiële rol spelen? Tijdens 8 sessies ontdekken we hoe het HR-landschap er in de toekomst uit zal zien. Bovendien nemen we de proef op de som en bezoeken we vooruitstrevende gastbedrijven om te weten te komen hoe deze koplopers in de sector te werk gaan.  

Duidelijke focus

We leven in een snel veranderende wereld, waarin slimme HR-technologie het verschil kan maken. Nieuwe benaderingen, processen en technologieën die bedrijven helpen zich aan te passen aan de veranderende behoeften van werknemers en de toenemende complexiteit van de moderne werkplek. Want medewerkers willen niet alleen een baan met goede arbeidsvoorwaarden, maar ook een inclusieve werkvloer, in combinatie met een betere balans tussen werk en privé. Hou jij hier als onderneming rekening mee? Dan zet jij de juiste stappen richting een futureproof HR-strategie.

 • 8 Interactieve bedrijfsbezoeken
 • 1 Sterk netwerk
 • + Ervaringsuitwisseling

Praktische informatie

Doelgroep

Deze businessclub future HR staat open voor HR-managers en HR-directors met een gezonde portie interesse voor de toekomst van HR.

Programma

Het programma:

 • HR Tech Tools - Hans Mangelschots @The Park Playground Hasselt - 15 juni 2023 8u30 - 12u
 • Inclusieve technologie @Senzer (Helmond, NL) - 12 september 2023 8u45 - 13u
 • Modern leiderschap: op het ritme van je team - Dominic Rossi - 19 oktober 2023 8u30 - 12u
 • Talent management - Danielle Krekels (CoreTalents) @Talentcenter Voka - 28 november 2023 8u30 - 12u
 • Employee of the future: IQ > EQ > AQ/LQ - Karine Plas (Itzu) @Radekheim Oud-Rekem - 12 december 2023 17u - 22u
 • Strategic workforce planning - Mark van Assema (ZIPconomy, HRTechReview, Amessa, ING) & Toby Wauters (Itzu) @ZOL Talent Center Genk - 18 januari 2024 12u - 17u
 • Wellbeing@Work: How to cope with change - Serge Haubourdin @Elaisa Energetic Welness Center - 22 februari 2024 8u30 - 13u
 • Future proof loopbaanbeleid - Pieter Maes & Leen Peeters (Itzu & Hura) + getuigenis Miet Schreurs (Coach Inclusion & Diversity bij H.Essers) @Itzu Genk met slotdrink - 21 maart 2024 12u - 18u
Lidmaatschap

Lidmaatschap van deze business club staat op de naam van het bedrijf, niet op een persoon. Indien je niet naar een sessie kan komen of iemand anders binnen de organisatie beter geschikt is voor een bepaald thema, staat het dus vrij iemand anders af te vaardigen.

Meer info of inschrijven? 

Heb je interesse om deel uit te maken van deze business club? Meer informatie of je inschrijven kan via onderstaande button. 

Schrijf je hier in!

Met dank aan onze partners

business club future HR

 

Contactpersoon

Benthe Cloosen

Adviseur arbeidsmarkt