Skip to main content
Map

Artificial Intelligence

Wat bieden wij jou?

Artificiële intelligentie kan voor bedrijven een oplossing bieden voor een aantal complexe problemen. Nog te weinig bedrijven weten wat de huidige stand van de technologie is en welke voordelen deze kunnen bieden in hun onderneming. Ben je benieuwd hoe Limburgse ondernemingen concreet bezig zijn met AI? De Business Club AI geeft inzicht in de belangrijkste facetten van AI via demo’s gekoppeld aan concrete cases van toonaangevende bedrijven in Limburg.

Duidelijke focus

De cases behandelen verschillende facetten van AI zoals chatbots, computer vision, machine learning en predictive analytics. Maak kennis met experten in het vakgebied artificiële intelligentie en ontdek vooruitstrevende cases van bedrijven uit de regio. Alle cases zijn toepasbaar, inspirerend en praktisch, ze komen immers rechtstreeks uit de bedrijfsrealiteit.

In deze sessies willen we ondernemingen inspireren en oriënteren op gebied van AI. We tonen cases en demo's die illustreren wat mogelijk is zodoende je zelf gemakkelijker een vertaalslag kan maken naar je eigen business case. In deze sessies staat ervaringsuitwisseling niet centraal zoals in onze netwerken. Heb je zelf veel ervaring rond data en AI en wel nood aan ervaringsuitwisseling? Dan kan het Netwerk Data Intelligence misschien wel een meerwaarde zijn.

  • 1 Duidelijke focus
  • + Best practices
  • + Inspiratie tours
  • 1 Lerend netwerk

Praktische informatie

Doelgroep

Deze Businessclub staat open voor bedrijfsleiders, innovatiemanagers, CIO's,  IT of R&D managers, data analisten, ingenieurs, ... Kortom iedereen met interesse in AI die concrete inspiratie wil opdoen. Kan je een sessie niet aanwezig zijn dan kan je de uitnodiging doorsturen naar een collega binnen eigen onderneming. Een leuke manier om als team op eenzelfde golflengte te komen over een specifiek topic.

Bij concurrentiële deelnemers wordt dit voorafgaand geëvalueerd.

Programma

Date

Theme

Case

Host

7 feb 23

Inleiding in AI

Janssen Pharmaceutica

 Voka KvK - Limburg

2 maart 23

Predictieve logistiek

VIL

Nike

28 maart 23

AI & tekst herkenning

Klassif.ai

Aperam

27 april 23

AI Projecten

Scania Parts Logistics

Voka KvK - Limburg

30 mei 23

AI & flexibel produceren

Yazoom

Belgian Cycling Factory

15 juni 23

Ai & ethics

UHasselt 

Colruyt Group

19 sept 23

Individueel advies

The Value Hub 

Voka KvK - Limburg

Mid okt 23

AI & marketing

Algorhythm

Torfs

14 nov 23

AI & capaciteitsplanning

The Value Hub

Dexis

Jan 24

Ai & de onderneming van de toekomst

TBC 

Voka KvK - Limburg

Lidmaatschap

Lidmaatschap van deze business club staat op de naam van het bedrijf, niet op een persoon. Indien je niet naar een sessie kan komen of iemand anders binnen de organisatie beter geschikt is voor een bepaald thema, staat het dus vrij iemand anders af te vaardigen.

Meer info of inschrijven? 

Heb je interesse om deel uit te maken van deze business club? Ontdek alle informatie via onderstaande link. 

Klik hier

Met dank aan onze partners

tvh

Contactpersonen

Veroniek Hermans

Senior adviseur innovatie & digitalisering

Mathias Huybrechts

Adviseur innovatie & digitalisering