Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Activiteiten
Digitale inclusie
Oost-Vlaanderen
Infosessie

DigiZorg | Trainen van digitale skills bij zorgmedewerkers

We nodigen je uit voor een online infosessie speciaal voor de gezondheids- en zorgsector! Ontdek hoe je effectieve leermomenten creëert, een inspirerende leercultuur opbouwt en je medewerkers motiveert om digitale tools te omarmen. Helena Vancampenhout, ervaren coördinator bij Voka, deelt haar inzichten over opleidingsbeleid en de ontwikkeling van een lerende organisatie.

Prijs

Gratis online infosessie

digizorg automatiseer je zorgadministratie praktische oplossingen
Oost-Vlaanderen
Opleiding

DigiZorg | Optimaliseer je zorgadministratie

Ontdek de kracht van Office 365 voor de zorgsector tijdens onze inspirerende sessies, geleid door Dries Verdonckt. Leer hoe je als zorgorganisatie efficiëntie verhoogt en administratieve lasten verlicht door workflows te optimaliseren en gegevensuitwisseling te verbeteren. Met praktische tips, concrete cases en hands-on demo's met tools zoals AI, Power Automate en RPA, brengen we je organisatie naar een hoger niveau. Mis deze kans niet om het maximale uit Office 365 te halen en je zorgorganisatie te transformeren!

Locatie

Gent

Prijs

660 euro

Zorgmanagement onder de loep
Vlaams-Brabant
Opleiding

Zorgmanagement onder de loep

Sta aan het roer van verandering in de zorgsector! Als HR-, innovatie- of operationeel manager begrijp je de noodzaak om je zorgbedrijf vooruit te stuwen, en wij bieden jou de sleutels tot succes.

Prijs

€1.000 (excl. Btw)

DigiZorg
Vlaams-Brabant
Opleiding

Datadeling, connectiviteit en cybersecurity in de zorg

Wil je als IT-, Innovatie-of operationeel manager de digitale transformatie in jouw zorgorganisatie leiden? Dit kortlopend traject biedt de ideale gelegenheid om diepgaande kennis op te doen over cruciale onderwerpen zoals datadeling, connectiviteit en cybersecurity.

Prijs

€550 (excl. btw)

DigiZorg | Masterclass strategische zorginnovatie
Voka nationaal
Opleiding

DigiZorg | Masterclass strategische zorginnovatie

Een digitale transformatie vergt vaak een grondige en soms fundamentele herziening van de wijze waarop zorgverlening plaatsvindt. Om innovaties en digitale oplossingen snel te kunnen integreren, word jij als deelnemer aan deze masterclass opgeleid als bruggenbouwer en change agent, die de verbinding legt tussen technologie, digitalisering en de welzijns- en gezondheidszorg. Deze masterclass biedt dan ook een ideale leeromgeving waarin jij up-to-date blijft met de nieuwste innovaties en de implementatie ervan.

Prijs

1950 euro (incl. BTW) voor leden en niet-leden

Technologie die Zorgt | Voka Health Community Congres
Voka nationaal
Netwerking

Technologie die Zorgt | Voka Health Community Congres

In de welzijns- en gezondheidszorg is innovatie geen keuze meer, maar een noodzaak. Met toenemende druk op productiviteit en de uitdaging om meer te doen met dezelfde middelen, richt het Voka Health Community congres zich volledig op technologische oplossingen die de efficiëntie verhogen en de zorguitkomsten verbeteren. Maar hoe realiseren we dit?

Locatie

Edegem

Prijs

Leden: €125.00
Niet-leden: €200.00

DigiZorg
Oost-Vlaanderen
Infosessie

DigiZorg | Focus op veilige en geïntegreerde zorg met BD

BD is een sleuteltoeleverancier van inspirerende innovaties voor diverse zorgactoren. In het BD Experience Center komt hun visie tot leven: hier ontdekken we hoe geïntegreerde samenwerking de sleutel is tot veilige en kwalitatieve zorg. Patiëntveiligheid staat hoog op de agenda van zorginstellingen wereldwijd. Maar door de stijgende zorgvraag, schaarste aan personeel en de complexiteit van processen blijkt dit in praktijk een uitdaging te zijn. Hoe kunnen we de zorgverleners ondersteunen om de zorg veiliger, efficiënter en menselijker te maken?

Locatie

Erembodegem

Prijs

Gratis infosessie