Skip to main content
  • Home
  • 2de Hour of Power Lunchbreak: GROEIMINDSET als sleutel voor de toekomst
groeimindset
  • Online

2de Hour of Power Lunchbreak: GROEIMINDSET als sleutel voor de toekomst

Groeimindset is een cruciale sleutel om mensen en organisaties te laten floreren. Deze open, nieuwsgierige state of mind is een echte leermotor. Een groeimindset stimuleert je in creatief en innovatief denken. Deze gedachtegang vertrekt vanuit vertrouwen en leidt je als mens naar een meer weerbare en wendbare attitude. Zo wordt ook samenwerken in deze complexe wereld weer fijn en simpel

Leiders en medewerkers met deze mindset zijn dus onontbeerlijk in vernieuwende en toekomstgerichte organisaties. Maar hoe creëer en stimuleer je nu die groeimindset bij jezelf en anderen? 

Lut Wyers & Karolien Hendrikx
Lut Wyers & Karolien Hendrikx

Ondernemer Lut Wyers en onderzoeker PhD. Karolien Hendrikx delen elk hun expertise en ervaringen over de groeimindset.

Lut start haar expeditie naar die groeimindset in 2015 in Silicon Valley. Ze reist verder naar verschillende ondernemende regio’s in de wereld om te ontdekken waar die drive en punch nu écht vandaan komt. Vanuit haar

bevindingen schrijft ze het boek ‘Naar een Nieuwe Mindset’. 

Karolien Hendrikx PhD. is dermate geïntrigeerd door het boek van Lut dat ze samen met Bieke Schreurs PhD een groot onderzoeksproject opzet. Dat resulteert in een eigen mindset-model en het boek ‘Hefbomen naar een groeimindset’. 
Vanuit hun wetenschappelijke inzichten identificeren ze 4 hefbomen waarmee elk van ons in zijn werk drive, uitdaging en groeikansen kan vinden. En welke omgeving je daarvoor nodig hebt.

Lut en Karolien leidden reeds tientallen workshops en heel wat lezingen over dit thema. Zij zijn helemaal overtuigd van deze mindset als groeiaccelerator en delen hun visie graag met jou. 

In dit HOUR of POWER leer je alles over de impact van groeimindset. Je krijg je je heel wat praktische tips en frisse inzichten. Zorg dat je erbij bent!
 

missionmindset #allesisleren

 

Deelnemen aan deze digitale sessie is gratis, inschrijven verplicht.

We kunnen dit hour of power voor u realiseren met steun van:

provincie antwerpen

Contactpersoon

Leen Binnemans

Manager communities

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden, inschrijven verplicht

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatievoorwaarden
Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 1u voor aanvang van de sessie. 

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl