Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Family Hub Mechelen-Kempen

Voka Mechelen-Kempen heeft binnen de Family Hub een uniek dienstenaanbod voor je klaar op maat van familiale eigenaars-ondernemers en hun eventuele opvolgers.

Familiebedrijven spelen een cruciale rol in onze economie. Ze zijn veerkrachtig, crisisbestendig, betrokken en laten zich graag omringen door een sterk netwerk. Een familiebedrijf runnen gaat gepaard met specifieke gevoeligheden. Dat vraagt dus om een andere en unieke aanpak.

Voka Mechelen-Kempen heeft binnen de Family Hub een uniek dienstenaanbod voor je klaar op maat van familiale eigenaars-ondernemers en hun eventuele opvolgers. Of je het familiebedrijf nu met twee generaties in handen neemt of de dagelijks gang van zaken straks overlaat aan de volgende generatie, wij staan voor je klaar. In eender welke fase jouw onderneming zich bevindt. 

  • 77% Familiebedrijven in BelgiĆ«
  • 55% Familiebedrijven met meer dan 200 medewerkers
  • 45% van de toegevoegde waarde

Via verschillende formules maken we de aandachtspunten binnen het familiale ondernemen en de eventuele overdracht bespreekbaar. Ontdek hoe je kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling als familiaal ondernemer, hoe Voka en andere families een klankbord kunnen zijn, hoe je duidelijke afspraken maakt en een strategisch toekomstplan vorm geeft.

 

Getuigenissen van familiebedrijven

Ivo Magriet - oprichter ECS

 

Charles Leclef - eigenaar Het Anker Mechelen

 

Meer informatie

Elien Vingerhoets

Plato coƶrdinator & adviseur familiebedrijven

Full bio of Elien Vingerhoets