Skip to main content
Map
Afbeelding1_Metalon_Voka_AW_Nov23
Antwerpen-Waasland
Nieuws

‘Wij evolueren mee met de klant’

Twee state-of-the-artmagazijnen op Logistiek Park Waasland onderstrepen de jongste jaren dat Metalon uit Beveren ambitieus voortschrijft aan het familieverhaal van ruim 30 jaar. In dat nieuwe hoofdstuk is ook een vooraanstaande rol weggelegd voor Eveline Moortgat.

NextgenAFT_Voka_Antwerpen-Waasland_oktober
Antwerpen-Waasland
Nieuws

‘Duidelijkheid helpt alleen maar bij de generatiewissel’

Al zes jaar werken Mieke Frijters en dochter Maike Sleymer zij aan zij bij aannemingsbedrijf ATF in Zandvliet. Daarmee zijn ze al halverwege hun tienjarenplan voor het doorvoeren van de generatiewissel in het familiebedrijf. ‘Maar netwerkevents bijvoorbeeld bezoeken we niet samen.

next gen Krea en Colifac in ondernemersmagazine Voka Antwerpen-Waasland
Antwerpen-Waasland
Nieuws

'Waar we naartoe willen, staat duidelijk in ons familiecharter'

Eerst grootschalige verbouwingen, dan de coronacrisis en momenteel de impact van oorlog in Oekraïne op de toeleveringsketen: sinds Marieke Van den Poel zes jaar geleden startte bij Krea en Colifac in Sint-Niklaas, lijkt het nog geen moment rustig te zijn geweest in het familiebedrijf dat zij dagelij

Graef in ondernemersmagazine Voka Antwerpen-Waasland
Antwerpen-Waasland
Nieuws

'Capaciteiten zijn veel belangrijker dan een familieband'

Bij GRAEF Advies staat de familienaam niet toevallig in hoofdletters gebeiteld in de naam van het accountantskantoor uit Essen. Want die vijf letters verwijzen naar evenveel belangrijke kernwaarden voor het familiebedrijf.

Bouwspecialist Thoen NV
Antwerpen-Waasland
Nieuws

‘Zelfs bij goede familiebanden helpen goeie afspraken’

Meegaan met zijn tijd is een principe dat Thoen uit Vrasene al ruim 50 jaar huldigt. Niet alleen heeft dit Wase familiebedrijf zijn aanbod aan dak- en geveltoepassingen stelselmatig uitgebreid met nieuwe innovaties. Intussen is ook de vierde generatie actief in het bedrijf. Om die aankomende generatiewissel vlot te laten verlopen, heeft de familie al deelgenomen aan het traject Familiecharter.

 
 
 
 
 

Boudewijn, Evelien en Kristof Wulteputte
Antwerpen-Waasland
Ledenverhaal

‘Aan twee woorden weten we al wat de ander wil zeggen’

Bij het Lokerse Wulteputte Boudewijn bestaan alle goede dingen niet uit drie, maar uit vier. Zo mocht oprichter Boudewijn Wulteputte na eerst zijn echtgenote later ook zijn kinderen Kristof en Evelien verwelkomen aan boord van het familiebedrijf.