Skip to main content
Ergonomische werkplekken voor nomaden
Nieuws

Ergonomische werkplekken voor nomaden

Van een rijdende werkplek op zonne-energie tot een stabureau met een zuignap. De ergonomische producten van NOT A DESK proberen mensen meer in beweging te brengen en laten connectie toe met de natuur. “We willen een antwoord bieden op de sedentaire maatschappij”, aldus Andreas De Smedt.

Podcast 'in de Lift' - Ellen Batens, BloomUp
Nieuws

BloomUp: Mentale gezondheid bij jonge ondernemers

Voor de zeventiende aflevering van seizoen 2 van 'In de Lift' bracht Smart Media Agency een bezoekje aan Ellen Batens van BloomUp, en zij vertelde alles over hoe zij er met BloomUp naar streeft om mentale gezondheidszorg even toegankelijk te maken als fysieke gezondheidszorg.

Prestarterstraject zet toekomstige ondernemers op weg
Nieuws

Prestarterstraject zet toekomstige ondernemers op weg

Bryo, het starterstraject van Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant slaat de handen opnieuw in elkaar met het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen om ondernemers in spe een vliegende start te bieden. Via het prestarterstraject Bryo StandUp wil Voka personen met een origineel businessidee warm krijgen om hun ondernemersdroom waar te maken. Voka hoopt zo het ondernemersklimaat in Vlaams-Brabant verder te versteken.

Starterstips Bryo Voka
Nieuws

5 tips voor startende ondernemers

Denk je eraan om een eigen onderneming te starten? Niet twijfelen, maar doen! Het zou wel eens het beste idee van je leven kunnen zijn. Uiteraard wil je ook dat je onderneming succesvol wordt. Met deze vijf tips schiet jouw prille onderneming uit de startblokken.

Arvid De Coster WeGroup Voka Bryo
Nieuws

WeGroup verzekert de toekomst – het groeiverhaal van een digitale pionier in een klassieke sector

WeGroup is een tool voor verzekeringsmakelaars om hun sales te accelereren. Zo’n geavanceerde digitale service implementeren in een relatief ouderwetse en sterk gereguleerde sector is een behoorlijke uitdaging, zo ondervindt Arvid De Coster, één van de drie founders.

Crowdfunding campagne Slow Cabins
Nieuws

Slow Cabins breekt dagrecord op Vlaams crowdlendingplatform

De coronacrisis deed ons de charme van verborgen natuur in eigen land (her)ontdekken. Een missie waarvoor de Vlaamse scale-up Slow Cabins zich al enkele jaren inzet en waarvan het belang door de coronacrisis alleen maar verder is toegenomen.

Sander De Roeck Soulmade
Nieuws

De groeimissie van Soulmade: groot zijn in een niche

Vijf jaar geleden startten Sander De Roeck en Marijn Goossens als studenten met Soulmade, een agency gespecialiseerd in extended reality (XR) technologie. Drie Bryo-trajecten verder is het bedrijf nu zeven man sterk, maar is hun honger naar groei nog niet gestild.

The Ecological Entrepreneur magazine Voka zes vragen
Nieuws

Zes vragen aan Bryo-believer The ecological Entrepreneur

Oplossingen die bedrijven helpen om duurzamer voor de dag te komen, zijn niets waard als niemand ze ter hand neemt. Vanuit dat besef tracht oprichter Sebastiaan De Block met The Ecological Entrepreneur economie en ecologie hand in hand te laten gaan.

cherly freson
Nieuws

Cherly Freson (Plug.In Office): “Ondernemen is dingen opsteken van anderen die je zijn voorgegaan”

Ondernemen is een kunst op zichzelf. Het gaat gepaard met de nodige groeipijnen, vallen en opstaan. Het is een kwestie van die kunst onder de knie te krijgen. Daarom vaart Cherly Freson, business manager bij Plug.In Office, mee op de golven van het Bryo-netwerk.