Skip to main content
Map
cheatah
Vlaams-Brabant
Nieuws

Zondigen zonder zonde - de lancering van koekjesmerk Cheatah

Je krijgt maar een kans om je product in de markt te zetten. Met deze gedachte in het achterhoofd bedacht diabetespatiënte en verpleegster Helga Walschot samen met een branding bureau een heel concept rond haar “guilt free cheats”: de Cheatah koekjes.

Smile! Bryo zet haar tanden in DentPlanet
Mechelen-Kempen
Nieuws

Smile! Bryo zet haar tanden in DentPlanet

Mohammed Ahmed: tandarts by day, ondernemer by night. Mohammed stapte met een duidelijk doel het Bryo-verhaal in. Zo snel mogelijk de plastic afvalberg, en dus de hoge CO2 -uitstoot, in de medische sector verlagen. Eerst dicht bij huis, daarna wereldwijd. Hoe hij dat doet?

Tim Pichal van TiPi solutions
Antwerpen-Waasland
Nieuws

‘Van babyborrels tot Graspop onze tenten zijn overal gewild’

Met het wisselvallige Belgische weer spelen organisatoren van openluchtevents meestal liefst op veilig en dat speelt dan weer het Antwerpse TiPi Solutions in de kaart. Voor allerlei outdooractiviteiten en -evenementen, van babyborrels over televisieopnames tot de grootste muziekfestivals, levert zaakvoerder Tim Pichal tenten in allerlei vormen en formaten.

Sealution Entrepreneurship World Cup
Voka nationaal
Nieuws

Vlaamse Sealution bij de beste 100 startups in de wereld

Op de Entrepreneurship World Cup, het WK Ondernemen, is de Vlaamse startup Sealution bij de beste 100 bedrijven ter wereld gerangschikt op een totaal van 30.000 kandidaten. Sealution is een jong groeibedrijf uit Sint-Martens-Latem dat technologische oplossingen ontwikkelt voor de scheepvaart.

Steven Selleslags en Lieven Van Linden van Built For Endurance
Antwerpen-Waasland
Nieuws

‘We leren ondernemers weer luisteren naar hun lichaam’

Modern leidinggeven komt vandaag ook neer op zorg dragen voor je fysieke en mentale gezondheid. Op dat plaatje spelen Steven Selleslags en Lieven Van Linden in met Built For Endurance. Dat biedt leiderschapstrajecten aan die zorgen voor een hoger energielevel, meer focus en betere beslissingen. Daarbij onderscheidt het zich door te starten vanuit persoonlijke en biometrische metingen.

Voka Bryo-podcast: Mentaal welzijn
West-Vlaanderen
Nieuws

Voka Bryo-podcast: Mentaal welzijn

Tijdens onze allereerste Bryo-podcast (i.s.m. ConXioN) zoomden we met vijf Bryonisten in op het thema ‘mentaal welzijn’. Jef Willems nam de professionele begeleiding voor zijn rekening.

Tim huybrechts, Zaakvoerder van Puzzlup
Antwerpen-Waasland
Ledenverhaal

‘Als digital native kan ik traditionele merken domineren’

Losse puzzelstukjes geduldig bij elkaar leggen kan ook figuurlijk gesproken tot mooie resultaten leiden, zo bewijst Tim Huybrechts van Puzzlup. Met zijn handige puzzelmatten die fervente puzzelaars het leven makkelijker maken, doet hij zelfs internationaal gouden zaken.

“Als starter moet je sowieso Voka Bryo doen”
Mechelen-Kempen
Nieuws

“Als starter moet je sowieso Voka Bryo doen”

Na een dagje ondernemen en keihard werken overdondert Voka Bryo je niet met een hoop nieuwe businessmodellen, frameworks of een typische verkoopsopleiding. “We zijn geen avondschool of opleidingsinstituut”, legt Mathias Teuwen uit.

Voka-team begeleidt startende ondernemers bij eerste stappen in bedrijfsleven Astrid De Clerck, Evy De Bruyker, Hannes Careel en Aline Geldhof.
West-Vlaanderen
Nieuws

Voka-team begeleidt startende ondernemers bij eerste stappen in bedrijfsleven

“Start met je why” Het team Jong Ondernemen van Voka West-Vlaanderen begeleidt jonge, startende ondernemers bij elke levensfase van hun bedrijf. Wie even met begeleiders Astrid De Clerck, Evy De Bruyker, Aline Geldhof en Hannes Careel praat, merkt meteen dat ze dat met hart en ziel doen.

Bryo klankbord voor jonge ondernemers
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Wil jij jouw ervaringen en expertise delen met starters?

Word klankbord voor Bryo, de grootste starterscommunity van Vlaanderen! Wil je een stukje van je tijd, talent en ervaring met de ondernemers van morgen delen? Heb je zin om start-ups te helpen met de realisatie van hun dromen?

Rondags Consulting
Limburg
Nieuws

Ik had het idee dat ik het zonder mijn baas beter kon.

​​​​​​​Door in contact te komen met andere ondernemingen is het makkelijker om klanten te vinden. Het voordeel van Bryo is dat je leert en inzichten krijgt over het ondernemerschap terwijl je netwerkt. Het helpt mij om nieuwe kansen te grijpen, te groeien als persoon en om nieuwe mensen te leren kennen

Mental bv -  Simon Desmet
Limburg
Nieuws

Dé branding agency met grote ambities en knowhow die veel meer omvat dan “coole designs & witty taglines.

In het Bryo traject krijg je de kans om bij te leren en om gelijkgezinde ondernemers te ontmoeten. Als starter in het belangrijk dat je een community opbouwt. Deze community rijken ze je  aan binnen Bryo, daarnaast zijn de opleidingen zeker en vast relevent. Consider it done!

Bryo StartUp
West-Vlaanderen
Nieuws

Wil jij jouw ervaringen delen met starters?

Word klankbord voor Bryo, de grootste starterscommunity van Vlaanderen Wil je een stukje van je tijd, talent en ervaring met de ondernemers van morgen delen? Heb je zin om start-ups te helpen met de realisatie van hun dromen?