Skip to main content
Map
  • Transitio West-Vlaanderen
Voka Transitio

Transitio West-Vlaanderen

Maak je je zorgen over de overdracht van jouw onderneming? Met Transitio West-Vlaanderen werk je toe naar een concreet actieplan voor jouw overname. Denk je eraan om jouw onderneming over te laten aan familie of aan een externe koper? Maar zie je op tegen deze zakelijke en emotionele rollercoaster? Schuif je de planning van jouw overdracht voor je uit?

Transitio West-Vlaanderen kan helpen.

Transitio is een discreet opleidingstraject dat je begeleidt naar een succesvolle overdracht. Dankzij de kennis die je opdoet tijdens dit traject ben je beter geïnformeerd voor het moment dat je beslissingen moet nemen en kan je een eventuele verkoop of overdracht vlotter laten verlopen.

Doorheen de sessies dagen wij je uit om de verworven inzichten te vertalen naar jouw eigen bedrijf. Zo heb je op het einde van het traject ook een concreet actieplan klaar. Een goede voorbereiding van een dergelijk dossier kan immers tot 5 jaar in beslag nemen!

Wat je krijgt: 

  • 5 workshops
  • Samen leren in een exclusieve groep van 12 ondernemers
  • Leren in alle discretie
  • Een klankbord met mede-ondernemers
  • Een concreet actieplan om mee aan de slag te gaan

Programma 2023

  • Kick-off: 3 oktober 2023, meer info kan je hier vinden.

Doelgroep

Bedrijfsleiders en zaakvoerders die de waarde van hun bedrijf willen kennen en willen weten hoe ze die in de toekomst kunnen verzilveren.

Is Transitio ook iets voor jou?

Kom het samen met ons ontdekken in een intakegesprek. Voor meer info kan je contact opnemen met projectverantwoordelijke Tine Degryse.

Dit is wat deelnemers van Transitio vertelden: 

“Strategie en groei moeten een continuïteit zijn in je bedrijf."

“De dag dat je gedwongen wordt om te stoppen, moet je onderneming voorbereid zijn."

“Je kan maar één keer goed verkopen. Bereid je daarom maximaal voor!"


Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen.
Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) wil ondernemers daarbij ondersteunen samen met Voka West-Vlaanderen. Transitio maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.

AIO