Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Vlaams-Brabant

Activiteiten - Vlaams-Brabant

Internationale verkoop: e-commerce
Opleiding

Internationale verkoop: e-commerce

De wereldwijde e-commerce is de laatste jaren aan een niet te stoppen opmars bezig, en neemt door corona alleen maar verder toe. Om relevant te blijven als bedrijf, is het belangrijk om de boot niet te missen. Tijdens dit seminarie op 31 augustus helpen we bedrijven met internationale ambities daarom op weg met hun e-commercestrategie.

Plato - Algemeen Management
Project

Plato - Algemeen Management

ūüíľ Het maken van de juiste strategische keuze op het juiste moment is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wat zijn belangrijke keuzes, wie maakt ze en wat zijn de gevolgen?

Brexit: stricter border controls as from October 1st
  • Online
Opleiding

Brexit: stricter border controls as from October 1st

As from 1 October 2021 there will be changes to the import process of certain goods which will be subject to sanitary and phytosanitary controls. Additional requirements must be fulfilled in order to import them to the UK market. During our webinar we are pleased to outline on the new requirements and highlight what actions should the Belgian exporters and UK importers take to duly comply with the new requirements. 

Workshop: Spreken voor publiek
  • Online
Opleiding

Workshop: Spreken voor publiek

Breekt het angstzweet je al uit bij de gedachte een groep te moeten toespreken? Weet je niet goed waarop te letten? Spreken voor publiek is nochtans dé manier om kennis en inzichten te delen en mensen enthousiast te maken, te overtuigen en te informeren. Door te werken aan je spreek- en presentatievaardigheden groei je als persoon en krijgt je carrière gegarandeerd een boost! Want wie het woord neemt tijdens een vergadering, zichzelf vol vertrouwen en authentiek voorstelt op een netwerkevent, of optreedt als spreker, wordt gezien en gehoord.

Alles wat je moet weten over de Incoterms 2020
  • Online
Opleiding

Alles wat je moet weten over de Incoterms 2020

Tijdens een webinar op 30 september krijg je een update over Incoterms¬ģ 2020. Zijn er nieuwe Incoterms¬ģ bijgekomen? Krijgen een aantal bestaande Incoterms¬ģ een nieuwe invulling? Welke incoterm kan je verder gaan gebruiken in het kader van de Brexit? Is Ex Works de ideale oplossing? Deze online opleiding geeft je niet alleen meer inzicht in alle veranderingen, ook een praktische basisopleiding over Incoterms¬ģ komt aan bod.

e-car policy
Opleiding

Aan de slag met de e-car policy

Neem je elektrische wagens op in je bedrijfsvloot, dan is het belangrijk een aantal zaken vast te leggen in de car policy. Zowat elke onderneming worstelt met deze vraagstukken, tijdens deze opleiding word je al een heel eind op weg geholpen!

Basisopleiding douane voor beginners
  • Online
Opleiding

Basisopleiding douane voor beginners

Wil je je kennis over de douaneregelgeving uitdiepen of opfrissen? Tijdens deze online opleiding krijg je niet enkel inzicht in de douanewetgeving, maar leer je ze ook correct toepassen. Verwacht je aan een praktijkgerichte douanestoomcursus die je onderdompelt in de belangrijkste douanebasisbegrippen, -documenten, en -procedures. 

Plato - Legal
  • On- en offline
Project

Plato - Legal

‚öĖÔłŹ Dit traject is een must voor elke ondernemer, aangezien hij/zij zich dagelijks op het terrein bevindt waar recht en ondernemerschap elkaar kruisen.

Interculturele communicatie met buitenlandse zakenpartners
Opleiding

Interculturele communicatie met buitenlandse zakenpartners

Ben je internationaal actief? Dan krijg je te maken met andere culturen. Laat eventuele cultuurverschillen echter geen obstakel vormen bij internationale verkoop! Tijdens deze praktijkopleiding leer je hoe zakendoen voor je internationale partner(s) werkt.

Zakendoen met Frankrijk
  • Online
Opleiding

Zakendoen met Frankrijk

Wist je dat Frankrijk de op één na belangrijkste afzetmarkt is voor Vlaamse ondernemers? Met de Olympische Spelen van 2024 in het vooruitzicht zullen de opportuniteiten in deze markt bovendien alleen maar toenemen. Hoewel Frankrijk een buurland is, is het toch belangrijk om op de hoogte te zijn van de soms minimale verschillen en subtiliteiten die eigen zijn aan zakendoen in Frankrijk. Tijdens deze infosessie, georganiseerd i.s.m. de Frans-Belgische Kamer van Koophandel en Flanders Investment and Trade, geven we je tips & tricks en praktische informatie om van jouw exportverhaal een succesverhaal te maken!

Mercurio: Go International
Opleiding

Mercurio: Go International

Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan is Mercurio Go International precies wat je zoekt! Tijdens dit traject, bestaande uit 7 sessies, werken we samen met jou een gedetailleerd exportplan uit op maat van jouw bedrijf. Zo blijf je ook in het buitenland sterk, wendbaar en competitief.

Plato - Next Generation
Project

Plato - Next Generation

Behoor je tot de jongere generatie van een familiebedrijf en zal je in de toekomst het bedrijf overnemen? Dan kan dit inspirerende traject jou het juiste duwtje in de rug geven! Samen met gelijkgestemden wissel je ervaringen uit over jouw toekomstige rol als leidinggevende en de overname van het familiebedrijf. Binnen dit traject word je ondersteund door twee ervaringsdeskundige peters die je zullen coachen.

Beyond Borders Zweden
Opleiding

Beyond Borders Zweden

Wist u dat de Zweedse economie √©√©n van de sterkste en meest stabiele economie√ęn van Europa is? Om succesvol door te breken in deze markt is een grondige voorbereiding essentieel. Welke kansen liggen er voor uw onderneming? En hoe kan u zich voorbereiden op een succesvolle marktintroductie? U komt het allemaal te weten tijdens ons interactief begeleidingstraject ‚ÄėMercurio Beyond Borders‚Äô!

Zakendoen met China
Opleiding

Zakendoen met China

China heeft √©√©n van de grootste en belangrijkste economie√ęn ter wereld. De Chinese economie draait voornamelijk op export. Dat maakt het land sterk afhankelijk van de wereldwijde vraag naar producten, wat ook voor onze ondernemers heel wat kansen biedt. Welke zakelijke opportuniteiten zijn er precies, en waarop moet je zoal letten? Je ontdekt er alles over tijdens deze infosessie op 2 december!

ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad