Skip to main content

Activiteiten

Global Pitch @ Tokai Optecs
Opleiding

Global Pitch @ Tokai Optecs

Laat je tijdens een infosessie inspireren door onze Global Ambassador voor Japan en ontdek hoe Kurt Leuridan Tokai Optecs internationaal heeft laten groeien. Hij vertelt je waar je rekening mee moet houden, wat de valkuilen zijn en waarom internationaal ondernemen belangrijk is om te groeien. Je krijgt de kans om vragen te stellen en er is de mogelijkheid om te netwerken met collega-ondernemers. Het volledige programma is coronaproof en aangepast aan de geldende veiligheidsmaatregelen. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt tot 15 deelnemers! Deelname is gratis.

Macro-economische tendensen na corona
  • Online
Opleiding

Macro-economische tendensen na corona

Tijdens deze online opleiding op 24 november blikken we vooruit op de macro-economische tendensen na corona. Omdat de situatie continu evolueert en we tijdens deze sessie zo goed mogelijk willen inspelen op de laatste ontwikkelingen, volgen verdere details op een later moment.

Mercurio BeyondBorders voka vlaams-brabant
Opleiding

Beyond Borders Duitsland

Dankzij de nabijheid, de koopkracht en de stabiele markt is Duitsland voor Vlaamse ondernemers een heel belangrijke afzetmarkt. Wil je ook jouw zakelijke opportuniteiten consolideren of verruimen i

Actua Academy
  • Online
Opleiding

Actua Academy

Met ‘Actua Academy’ organiseert Jong Voka Vlaams-Brabant een reeks informatieve webinars. Om de twee maanden – telkens op de eerste dinsdagavond – vindt er een sessie plaats. Tijdens elk webinar zoomt een spreker in op een ander ‘hot topic’, een actueel thema waar veel aandacht voor is. Om optimaal op de actualiteit te kunnen inspelen, zullen de verschillende sprekers en thema’s steeds kort voor het webinar vastgelegd worden.

Go International
Opleiding

Go International

Go International is een langlopend begeleidingstraject waarbij experten internationaal ondernemen jouw alle praktische en theoretische informatie geven zodat jij exportstrategie kan uitwerken, op maat

Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad