Skip to main content
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Foto
Antwerpen-Waasland
Afgelopen
Opleiding

Starten met een podcast

Versterk jouw merk met audio

Locatie

Antwerpen

Prijs

Als lid betaal je 185 euro (excl. 21 % btw)
Als niet-lid betaal je 245 euro (excl. 21 % btw).

Start2Export2 Indonesië
Antwerpen-Waasland
Netwerking

Start2Export2 Indonesië

Verken jouw mogelijkheden in het vierde grootste land ter wereld

Prijs

Prijs voor de groepszakenreis TBA. €200 (+ €100 per bijkomende deelnemer van hetzelfde bedrijf) excl. btw voor de begeleidingssessies De deelnamepri...
Plato Algemeen Management
Antwerpen-Waasland
Traject

Plato Algemeen Management

Plato Algemeen Management is het lerend netwerk bij uitstek voor zaakvoerders die willen delen met en leren van andere ondernemers.

Locatie

Antwerpen

Prijs

Deelnemen bedraagt 2000 euro (excl. btw)

Tech@venture Amsterdam
Voka nationaal
Opleiding

Tech@venture Amsterdam

Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Nederland? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Amsterdam. 

Prijs

2.500 euro (excl. btw)

werken met vluchtelingen
Antwerpen-Waasland
Infosessie

Infosessie: Werken met (niet-)erkende vluchtelingen: best practices en verhalen

De beste manier om nieuwkomers te helpen integreren, is hen aan het werk te krijgen. Dat hebben meer en meer werkgevers en arbeidsorganisaties begrepen. Tijdens dit unieke event krijg je drie sterke getuigenissen mee over het werken met asielzoekers en erkende vluchtelingen.

Prijs

Leden en niet-leden: gratis

Plato Communicatie & PR , 2023
Antwerpen-Waasland
Traject

Plato Communicatie & PR, 2023

Deze nieuwe Plato-groep zoomt in op de verschillende aspecten van externe communicatie en public relations. Volgens het beproefde Plato-concept kom je een jaar lang maandelijks samen met een vaste groep van collega-ondernemers. Op de kick-off bepaal jij samen met de andere groepsleden de agenda voor de  groepssessies.  Op een interactieve manier deel je onderling kennis en ervaringen met elkaar, zodat ook jouw bedrijf op communicatief vlak met rasse schreden vooruit gaat. Door de wol geverfde peters delen hun expertise en zorgen dankzij hun ruime en kwalitatieve netwerk voor boeiende en ervaren sprekers en coaches over de verschillende topics.

Prijs

Leden: €1000.00
Niet-leden: €1000.00

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Voka nationaal
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

Prijs

De deelnameprijs bedraagt €2.500 excl. BTW en reis- en verblijfskosten. Dit voordelig tarief voor Vlaamse ondernemingen is mogelijk door de steun van ...
Atelier Carbon Footprint
Antwerpen-Waasland
Opleiding

Atelier Carbon Footprint

Het Atelier Carbon Footprint begeleidt je bij het berekenen van de CO2-voetafdruk van jouw organisatie en het opstellen van een actieplan voor de reductie ervan.

Locatie

Antwerpen

Prijs

€550 excl. BTW

Tech@venture Singapore
Voka nationaal
Activiteit

Tech@venture Singapore

Binnen Tech@venture- Singapore begeleiden wij jou bij het opstellen van een actieplan om de Aziatische markt te betreden via Singapore.

Prijs

Leden: €2500.00

internationaal verkeer van goederen
Antwerpen-Waasland
Opleiding

Opleiding Internationaal Verkeer Van Goederen

Voor bedrijven die internationaal handel drijven, is een goede kennis van de verschillende formaliteiten van essentieel belang voor een vlotte logistieke doorstroom van hun goederen. In deze opleiding word je op een gestructureerde en vooral praktische wijze wegwijs gemaakt in het kluwen van regelgevingen en formaliteiten.

Locatie

Antwerpen

Prijs

De deelnameprijs bedraagt €550 excl.btw per deelnemer. Deze prijs is mogelijk dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & O...
Opleiding international distributors
Antwerpen-Waasland
Opleiding

Mercurio International Distributors

Leer hoe je de juiste internationale distributeurs vindt en hoe je hen aan het werk zet om internationaal jouw merk op de kaart te zetten.

Locatie

Antwerpen

Prijs

De deelnameprijs bedraagt €550 excl.btw per deelnemer

Algemeen Management Waasland -Plato 2023
Antwerpen-Waasland
Opleiding

Plato Algemeen Management Waasland , 2023

Plato Algemeen Management WAASLAND Het klankbord bij uitstek voor elke ondernemer! Een kritische maar constructieve kijk op jouw zaken van collega-bedrijfsleiders schrikt je niet af? In Plato Algemeen Management deel je kennis en ervaringen met andere ondernemers, zodat jij ook zelf verder kan groeien.

Locatie

Sint Niklaas

Prijs

Leden: €2350.00
Niet-leden: €2350.00

Deloitte partner van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
CapitalAtWork
Customer Collective
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans