Skip to main content
  • Activiteiten - Antwerpen-Waasland

Activiteiten - Antwerpen-Waasland

Growth
Netwerking - Afgelopen - Volzet - On- en offline

B2B Growth Marketing

Wat is growth marketing? De klassieke manieren van marketing volstaan niet meer. Stilstaan is achteruitgaan. Maar naar waar kunnen we evolueren? Wat zijn nieuwe manieren om met marketing om te gaan? Het is een vraagstuk waarmee je tijdens deze opleiding aan de slag gaat.

Plato Algemeen Management
Project - On- en offline

Plato Algemeen Management

Het klankbord bij uitstek voor elke ondernemer! Leren van en met elkaar in een sfeer van vertrouwen en geruggesteund door een ervaren peterteam: dat maken we waar in dit boeiend tweejarig traject.

Voka Dag Duurzaam Ondernemen 2021
Netwerking

Voka Dag Duurzaam Ondernemen 2021

In het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) vindt jaarlijks de Voka Dag Duurzaam Ondernemen plaats. Je maakt er kennis met experten en andere ondernemers en je leert de nieuwste trends kennen. Dit jaar ligt de focus op uitdagingen voor de toekomst.

Potloden
Opleiding

Lab Employer Branding anno 2021 - VOLZET

Leer hoe je vandaag zèlf succesvol talent kan aanwerven èn behouden! Gedurende 4 namiddagen word je ondergedompeld in de nieuwste inzichten en kan je je eigen ervaringen delen om ook van elkaar te leren.

Bryo en Voka
Netwerking

Een succesvolle start-up uitbouwen start hier!

Je bent een ondernemer met groeipotentieel, je bent reeds met je project gestart en dat houdt flink wat uitdagingen in. In Bryo StartUp kan je je ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers en je krijgt nieuwe inzichten van ervaren ondernemers en coaches. Zij delen met veel plezier hun kennis.

Financieel plan
Opleiding

Financieel plan atelier

Bouw samen met andere ondernemers in drie sessies jouw financieel plan op en leer het analyseren onder begeleiding van een ervaren financieel expert. Zo kan je met een gerust hart jouw start-up uitbouwen naar een volgende fase en eventuele externe financiering aantrekken.

Boost je zaak met LinkedIn VOKA
Netwerking

Lanceer je zaak met LinkedIn!

Tijdens deze LinkedIn Power Session leer je via het Linked-INC model (Identiteit, Netwerk, Content) LinkedIn inzetten om je te brand te boosten. Meer aandacht. Meer vertrouwen. Meer business.

Opstart bryo ScaleUp Antwerpen-Waasland 2021
Activiteit - On- en offline

Opstart Bryo ScaleUp | Antwerpen-Waasland

Klaar om te groeien? Bryo ScaleUp is er voor ondernemers met een marktklaar product en een schaalbaar businessmodel die willen groeien. Momenteel realiseer je een omzet van minimaal € 100 k/jaar en de komende jaren wil je die laten groeien tot meer dan €1 mio/jaar en je bouwt je team uit.

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans