Skip to main content
  • Activiteiten - Antwerpen-Waasland

Activiteiten - Antwerpen-Waasland

Opleiding

Diversiteit als strategische keuze

Diversiteit als strategische keuze is de opleiding die volgt op de ondertekening van het Diversiteitscharter van Voka Antwerpen-Waasland. Samen met diversiteits- en inclusiecoach Talentree zetten we de lijnen uit voor divers en inclusief ondernemerschap.

Infosessie waterbarometer (GRATIS)
Infosessie

Infosessie waterbarometer (GRATIS)

Vlaanderen behoort tot een van de regio’s met de grootste waterschaarste in Europa, ook al doet de hevige regenval van afgelopen zomer anders vermoeden. De schaarste zorgt voor terechte onzekerheid bij ondernemingen die afhankelijk zijn van watergebruik.

Zakenvrouwen
Netwerking

Zakenvrouwen

Sip je ook graag van een frisse gin-tonic en doet je dat al dromen van warme zomerdagen? Smaakt het naar meer dat achter de gin en de tonic in je glas ook nog eens boeiende ondernemersverhalen schuilen? Een ideale combinatie die wij graag mixen voor jou tot een inspirerende avond.

Welt-workshop: Beheers je bias
Project - Volzet

Welt-workshop: Beheers je bias

“Als je een brein hebt, heb je een bias”, gaat het gezegde. Onbewuste vooringenomenheden vinden hun weg in onze dagelijkse bezigheden en sluipen dus ook in je hr-en bedrijfsprocessen.

branding
Opleiding

Boost jouw branding

Laat uw merk voor zich spreken door een ijzersterke, menselijke merkstrategie te ontwikkelen die in één oogopslag jouw verhaal vertelt! Hoe breng je dat tot leven? Dat kom je te weten in deze opleiding gegeven door branding expert Stef Verbeeck van Pavlov.

Mercurio Go International
Project

Mercurio Go International 4 Products

Internationaliseren is een hele opgave, waarbij u best wat ondersteuning kan gebruiken. Deze kan u vinden bij Mercurio Go International. Dit intensief traject helpt bedrijven bij het opstellen van een internationale strategie én een concreet stappenplan.

Mercurio Go International
Project

Mercurio Go International 4 Services

Internationaliseren is een hele opgave, waarbij u best wat ondersteuning kan gebruiken. Deze kan u vinden bij Mercurio Go International 4 Services. Dit intensief traject helpt dienstverlenende bedrijven bij het opstellen van een internationale strategie én een concreet stappenplan.

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans