Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

Duurzame energie
Infosessie - Online

Update energiewetgeving (GRATIS)

Energie is de laatste maanden niet meer uit het nieuws te denken. Niet alleen op financieel vlak is er veel aan het veranderen, maar ook de wetgeving blijft niet uit. Zo verandert er heel wat voor niet-energie intensieve bedrijven.

Ontmoet de nieuwe Amerikaanse ambassadeur (GRATIS)
Netwerking

Ontmoet de nieuwe Amerikaanse ambassadeur (VOLZET)

Antwerp America Foundation geeft je de kans om de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in België persoonlijk te ontmoeten. Michael Adler komt spreken over de Belgisch-Amerikaanse relaties maar ook over de rol van Amerika in een razendsnel veranderende wereld.

Lab Employer branding Voka Antwerpen-Waasland
Opleiding

Lab Employer Branding 2022

Leer hoe je vandaag zèlf succesvol talent kan aanwerven èn behouden! Gedurende 4 namiddagen word je ondergedompeld in de nieuwste inzichten en ga je naar huis met een concreet plan van aanpak.

Foto Update Routeplan
Netwerking

Update Routeplan 2025 (GRATIS)

Drie jaar na de lancering van Routeplan 2025 is het tijd voor een stand van zaken. Kom op 11 oktober naar Update Routeplan en ontdek in welke domeinen onze kmo’s en economische sterkhouders de bakens hebben verzet.

Masterclass Circulaire Strategie
Opleiding - On- en offline

Masterclass Circulaire Strategie

21% van de Vlaamse economie is vandaag circulair, en dat cijfer groeit elk jaar. Inzetten op circulariteit is binnen elk bedrijf cruciaal om toekomstgericht en innovatief te blijven, maar de juiste kennis vergaren is niet evident. Deze masterclass helpt je daarbij.

Opleiding

Toekomstgericht rekruteren

De druk op de arbeidsmarkt is geen geheim meer, en sterk talent laat zich niet makkelijk binnenhalen. De juiste rekruteringstechnieken en een bredere kijk op talent, dat is nodig om toch te blijven groeien. Welt en de KamerAcademie slaan de handen in elkaar om jou te helpen beter te rekruteren.

CapitalAtWork
Customer Collective
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans