Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Production teamleaders
Opleiding

Production teamleaders

Het lerend netwerk Production teamleaders biedt direct leidinggevenden de gelegenheid om dagelijkse werkervaringen uit te wisselen met collega's van andere bedrijven. En zo hun leiderschapskwaliteiten aan te scherpen.

Sales kameracademie
Opleiding

Word een expert in telefonisch prospecteren

Je wil als verkoper graag op een vlotte manier afspraken maken maar…. je staat niet te springen om aan telefonische prospectie te doen, je belt niet graag uit angst dat je het deksel op de neus krijgt of dat je te opdringerig overkomt. Dat gevoel kennen we. Ontdek dan in deze workshop hoe telefonisch prospecteren leuk kan zijn en een echte uitdaging wordt!

Lerend Netwerk IT Mechelen-Kempen
Opleiding

Lerend Netwerk IT Kempen

Als IT Manager zoek je voortdurend naar oplossingen op het gebied van Informatie- en communicatietechnologie. Je houdt de vinger aan de pols bij wat je collega's en je bedrijf nodig hebben, voert onderhandelingen met leveranciers, houdt de data van je bedrijf veilig en de systemen up-to-date.

ka do
Opleiding

Duurzaamheid, natuurlijk! Maar hoe & wat?

Iedereen is mee met het streven naar duurzaamheid. Uit onderzoek bij meer dan 500 bedrijven blijkt dat iedereen iets rond duurzaamheid wilt doen. Jij toch ook. Maar wat? En hoe? Duurzaamheid blijft te vaak een black box, enkel toegankelijk voor mensen die er dagelijks mee bezig zijn. Daarom begeleiden we je in het omzetten van vage ideeën naar concrete acties.

Voka Limburg NEO
Opleiding

NEO - Nieuwe Energie voor Ondernemers

Zoek je een klankbord van gelijkgestemden? Wil je leren van andere ondernemers maar ook jouw ervaringen delen? Of werken aan uitdagingen die vandaag voor jou belangrijk zijn? Dan is NEO zeker iets voor jou. Want met een groep gelijkgestemden ontvang je constructieve feedback, wissel je ervaringen uit en leer je van elkaar op korte -en lange termijn.

Lerend netwerk Sales directors
Opleiding

Lerend netwerk Sales Directors

Als sales director ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van de verkoopstrategie van je organisatie en het strategisch management van het salesteam. In deze veranderende markt is dit complexer, maar ook boeiender dan ooit. Hoe pak je deze sales transformatie aan? 

Lab Employer Branding
Opleiding

Lab Employer Branding

Leer hoe je vandaag zèlf succesvol talent kan aanwerven en behouden! Employer Branding is niet nieuw. Toch beseffen heel wat bedrijven nu pas het nut van een aantrekkelijk werkgeversmerk.

KA DO
Opleiding

Hoe werk ik een moderne e-car policy uit?

Ik ben mee als ondernemer want ik vergroen het wagenpark van mijn onderneming. Maar is mijn car policy ook wel mee? De elektrificatie van het wagenpark bezorgt heel wat ondernemingen inderdaad vragen. De introductie van hybride en full-elektrische voertuigen vraagt om een herziening van de car policy. Deze voertuigen brengen namelijk heel nieuwe aandachtspunten met zich mee.

ING
SD  Worx