Skip to main content

Activiteiten

hr
  • Afgelopen
Opleiding

Sociaaljuridische actualiteiten: vanaf maart 2021

Wil je mee zijn met de laatste wijzigingen binnen de arbeidswetgeving, sociale zekerheid of fiscaliteit? Blijf als personeelsverantwoordelijke van een grote onderneming up-to-date dankzij de&nbs

Lab Social Media advertising
  • Volzet
  • Online
Opleiding

Lab Social Media advertising

Digitale marketing is niet meer weg te denken uit het marketingplan. Aanwezig zijn op sociale media is dan ook een must. Tijdens dit lab Social Media Advertising krijg je een deep dive in alles wat te maken heeft met content creatie op Facebook en LinkedIn. Van beeldtaal, TOV naar social advertising en het correct bereiken van de doelgroep die voor jou relevant is.

online sociale media
  • Online
Opleiding

WhatsApp voor zakelijk gebruik

Zet WhatsApp in voor je business! Ontdek op 9 maart 2021 tijdens de onlinesessie hoe je dat platform ook zakelijk benut.

Digi-lab cybersecurity voor de IT-verantwoordelijke
  • Online
Opleiding

Oost-Vlaanderen - Digi-Lab cybersecurity voor de IT-verantwoordelijke

Tijdens 3 interactieve sessies worden je technieken en processen aangereikt om het bedrijf beter te beschermen tegen cyberdreigingen. Weet dat vandaag 1 op 4 van de KMO's op één of andere manier te maken krijgen met dreigingen vanuit het internet.

Hoe tijd en geld besparen met het juiste facturatiesysteem
  • Online
Opleiding

Hoe tijd en geld besparen met het juiste facturatiesysteem

Worden de aankoopfacturen binnen je onderneming nog overgetypt of zelfs opgespaard tot het einde van het kwartaal? Is het telkens opnieuw puzzelen en zoeken om alles correct gefactureerd te krijgen? Wil je efficiënter te werk gaan maar geraak je er niet uit? En wat met de boekhouder? Tijdens deze opleiding leer je hoe je met het juiste facturatiesysteem tijd én geld kan besparen!

Computerskills
Opleiding

Power BI

Wil je op een snelle en visuele manier waardevolle data volledig begrijpen? Krijg een duidelijke kijk op de feiten en stem je dagelijkse business erop af.

ING
SD  Worx