Skip to main content

Activiteiten

De nieuwe Incoterms 2020
Opleiding

De nieuwe Incoterms 2020

De Incoterms worden elke 10 jaar aangepast. Tijdens dit seminarie krijg je een opfrissing over de Incoterms 2010-regels en een toelichting over de wijzigingen die gelden vanaf 2020.

Lerend netwerk HR managers & HR business partners uit start-ups & scale-ups
Opleiding

Lerend netwerk HR managers & HR business partners uit start-ups & scale-ups

Een gloednieuwe community die zich buigt over de HR uitdagingen van deze jonge bedrijven. Per bijeenkomst snijden we een actueel en uitdagend thema aan, eerst door een bewezen expert, vervolgens duiken we dieper in op praktijkvoorbeelden. We leren over het thema door enerzijds de best cases toe te lichten en anderzijds de problematieken te behandelen vanuit de groep. 

Parkeermanagement voor bedrijven: hoe omgaan met parkeren?
  • Online
Opleiding

Parkeermanagement voor bedrijven: hoe omgaan met parkeren?

Veranderende mobiliteitswetgeving dwingt bedrijven steeds meer tot het in vraag stellen van hun eigen parkeerbeleid. Dat is ook nodig, want een slimme parkeerstrategie en doordacht parkeermanagement zijn belangrijke pijlers binnen elke onderneming. Zoekt ook jouw bedrijf antwoorden op het parkeervraagstuk? Ben je benieuwd hoe parkeermanagement een middel kan zijn om een ‘modal shift’ te realiseren? Tijdens dit webinar gaan we samen met experten Freya De Muynck (Traject) en Frédéric Pairoux (RTBF) en aan de hand van een concrete case dieper in op het thema.

cybersecurityafbeelding
  • Online
Opleiding

Jouw kmo cyberveilig digitaal transformeren

De doelstelling van het traject is om de diverse toepassingsgebieden van digitalisering binnen je bedrijf te schetsen alsook aan te tonen wat de toegevoegde waarde kan zijn van er mee aan de slag te gaan. Belangrijk hierbij is dat digitalisatie kadert in een breed gedragen strategie en steeds moet leiden tot efficiëntere processen, betere performantie, sterkere interactie met klanten, etc.

Talentmanagement
  • Volzet
Opleiding

HR class: Talentmanagement en opleiding

Stippel een opleidingsbeleid uit zodat het talent in jouw onderneming zich verder kan ontwikkelen. Leer in deze module hoe je  dit op een pragmatische manier kan uitwerken, specifiek opgemaakt voor jouw KMO.  

Wetgeving
  • Online
Opleiding

GDPR anno 2021

Ga voor een grondige update van je GDPR-kennis! Tijdens deze workshop ontdek je tal van praktische tips en leer je hoe je omspringt met de privacy van je werknemers in coronatijden. 

inspiratieontbijt
  • Volzet
Opleiding

Inspiratieontbijt: Charles Beauduin

Word tijdens het ochtendgloren op 07 juli 2021 ondergedompeld in de leefwereld van Charles Beauduin, CEO van Vandewiele en chairman bij Barco. Start de werkdag met een heerlijk ontbijt.

Summer School Internationaal Ondernemen
Opleiding

Summer School Internationaal Ondernemen

Heb je internationale ambities? Of ben je al internationaal actief maar kan je ondersteuning gebruiken bij de uitbouw van je internationale sales? Schrijf je dan zeker in voor onze ‘Summer School’, een 5-delig traject waarbij je je samen met enkele experten verdiept in verschillende aspecten van internationaal ondernemen!

ING
SD  Worx