Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Circulair ondernemen in de voedingsindustrie
Opleiding

Lab: Circulair ondernemen in de voedingsindustrie

Jaarlijks wordt er wereldwijd circa 1.3 miljard ton voedsel verspild. Dat rapporteert de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties. Inzetten op duurzaamheid en de transitie naar een circulaire economie zijn cruciaal om toekomstgericht te ondernemen.

neuromarketing met Reinout van Zandycke
Opleiding

Lab Neuromarketing: overtuigen in marketing en sales

Wist je dat je er simpele technieken uit de psychologie bestaan waarmee je je overtuigingskracht verhoogt en meer verkocht krijgt? Reinout Van Zandycke legt je met concrete tips en inzichten en heel veel Vlaamse voorbeelden uit de neuromarketing uit hoe je psychologie, marketing en data-inzichten in je voordeel kan laten uitdraaien.

visual
Opleiding

Automatisering met low code in finance

Het wordt een onmisbaar en onomkeerbaar gegeven: automatisatie in jouw finance departement, maar waarom?     Uit onderzoek van Gartner blijkt dat wel 73% van de financiële medewerkers toenemende druk ervaart om sneller te moeten werken.

kameracademie data
Opleiding

Hoe met ERP een basis voor verdere groei leggen

Een goed Enterprise Resource Planning (ERP) en de implementatie daarvan legt vaak het fundament voor verdere digitalisatie, optimalisatie en het uitbouwen van nieuwe businessmodellen waarmee je relevant blijft als organisatie. Dat zijn waarschijnlijk ook jouw doelstellingen. Maar… ERP-projecten zijn tegelijk één van de meest uitdagende en meest gevoelige IT-projecten die een onderneming kan uitvoeren. Wees voorbereid en start er mee met een duidelijk zicht op de uitdagingen.

ING
SD  Worx