Skip to main content
  • Activiteiten - thema innovatie

Activiteiten - thema innovatie

foto
Opleiding

Innovatieforum

Wil je innovators ontmoeten uit andere vooruitstrevende bedrijven, ervaring uitwisselen en je blik verruimen? In het Innovatieforum bepaal je, samen met je vaste groep, de thema’s waarrond gewerkt wordt. Je overlegt in alle vertrouwen over je eigen projecten zodat je de juiste prioriteiten legt en de juiste aanpak kiest.

digitale werkinstructies
Opleiding

Lab Digitale Werkinstructies

Het digitaliseren van werkinstructies levert heel wat efficiëntiewinsten en nieuwe mogelijkheden. Niet alleen wordt maatwerk heel wat makkelijker, maar zorgt het papierloos werken ook voor een nauwkeurigere opvolging, eenvoudigere controle en verkleint het de kans op fouten aanzienlijk.

Lab: De weg naar meer circulair ondernemen
Opleiding

Lab: De weg naar meer circulair ondernemen

Dit traject helpt jou om de businessmogelijkheden van circulaire economie te ontdekken, te focussen op de belangrijkste aandachtspunten én meteen de eerste praktische stappen te zetten. Ook indien je al bezig bent met een pilootproject, ondersteunen we je in de verdere ontwikkeling daarvan.

Design Thinking for Business: de perfecte leidraad voor transformatie en innovatie
Opleiding

Design Thinking for Business: de perfecte leidraad voor digitale transformatie en innovatie

Onderzoek toont aan dat net geen 50% van alle innovaties en 25% van de digitale transformatietrajecten een stille dood sterft. De oorzaak is vaak omdat wat ontwikkeld wordt onvoldoende afgestemd is op de noden en behoeften van de organisatie, de markt en de gebruikers.

FI
Opleiding

RPA in finance

Robotic Process Automation (RPA) als onmisbare tool om repetitieve taken in je financiële afdeling te automatiseren. Maar nee, dit betekent niet dat het hier om een werkelijke robot gaat. Maar wat is RPA dan wel?

warehouse
Opleiding

Scouting Industrie 4.0 - Smart Warehousing

Iedereen heeft al wel een presentatie gezien van de vierde industriële revolutie, waarbij de theorie vaak evident lijkt. Maar in de industrie is zo’n digitale evolutie minder vanzelfsprekend, bedrijven kunnen niet zomaar hun infrastructuur en business model overboord gooien.

Persoonlijke skills Kameracademie
Opleiding

Gestructureerd brainstormen

In deze workshop ontdek je hoe je een brainstorm met impact organiseert. Maar al te vaak gaan we ‘even brainstormen’ terwijl een goed gestructureerde brainstorm met heldere afspraken en aangepaste technieken veel meer en betere ideeën oplevert.

Lab: Robotic process automation
Opleiding

Lab: Robotic process automation

Zelf digitale werknemers of software robots creëren om repetitieve handelingen uit te voeren zoals order input, facturatie en andere administratie? Dat kan met Robotic Process Automation of RPA.

Sales Kameracademie
Opleiding

Chatbots

Chatbots worden almaar relevanter in verschillende domeinen en markten. Customer support afdelingen worden schaalbaarder en nieuwe saleskanalen duiken op via Facebook Messenger en Google Assistant wanneer we chatbots inschakelen.

ING
SD  Worx