Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Douane voor beginners
Opleiding

Douane voor beginners

Wil je snel vertrouwd geraken met de belangrijkste douanebegrippen, - documenten en - procedures? Dan is deze praktijkgerichte cursus ideaal, want voor deze praktijkopleiding is er geen voorkennis in de douanematerie vereist.

De (digitale) CMR - vrachtbrief
Opleiding

De (digitale) CMR - vrachtbrief

Wat zijn je verplichtingen als transportverantwoordelijke? Hoe zit het met je aansprakelijkheid van de afzender en de vervoerder? Krijg een grondig inzicht in het CMR-verdrag tijdens dit seminarie op dinsdag 24 mei.

foto kamer
Opleiding

Automatiseer zelf je administratie met de hulp van databots (RPA)

Vervelende repetitieve taken, eindeloze Excel-lijsten, IT-programma’s die niet met mekaar communiceren, … Elk bedrijf kan deze lijst verder aanvullen; loonadministratie, factuuropvolging, klanten-database updaten,… Robotic Process Automation (RPA) biedt een oplossing waarmee je meteen zelf aan de slag kan.

Lab: Robotic process automation
Opleiding

Lab: Robotic process automation

Zelf digitale werknemers of softwarerobots creëren om repetitieve handelingen uit te voeren zoals order input, facturatie en andere administratie? Dat kan met Robotic Process Automation of RPA.

lab
Opleiding

Lab Undercover Innovator

Met deze opleiding willen we je helpen om je eigen innovatiecapaciteit beter te begrijpen en je team meer te laten innoveren. We geven je inzichten, tips & tricks mee om jezelf en je collega’s innovatiever te laten werken. Zonder dat ze het zelf merken.

computerskills kameracademie
Opleiding

Excel dashboards

Een Excel dashboard is dé oplossing. Het is één van de krachtigste manieren om te rapporteren en gegevens op een efficiënte, overzichtelijke en flexibele manier te visualiseren.

Van brandjesblusser naar coachend leidinggevende
Opleiding

Van brandjesblusser naar coachend leidinggevende

Ken je het gevoel van ‘dag in dag uit van het ene probleem naar het andere hollen? Wat je ’s morgens dacht te doen heb je niet eens kunnen opstarten die dag. De volgende dag opnieuw hetzelfde probleem terwijl jouw chef maar niet begrijpt wat er allemaal aan de hand is en je zelfs extra taken geeft.

stamgasten
Netwerking

Jong Voka Kempen - Stamgasten 2022

Ook dorst naar straffe ondernemersverhalen?  Wel, Jong Voka Kempen is er om die dorst te lessen! Tijdens onze Stamgasten nodigen we jou uit om samen met andere jonge ondernemers te luisteren naar de straffe verhalen van onze drie unieke stamgasten.

Cultural
Netwerking

Metropolitan Cultural Night: Kunstenfestivaldesarts

Na twee corona-jaren biedt Voka Metropolitan zijn leden opnieuw een culturele avond aan die de blik verruimt en inspireert. We zijn te gast in de Beursschouwburg. We maken er nader kennis met het Kunstenfestivaldesarts, een artistiek uithangbord van Brussel dat jaarlijks in mei zijn grote afspraak heeft met het publiek.

stamgasten editie 2022
Infosessie

Jong Voka Stamgasten 2022

Op dinsdagavond 24 mei vindt Stamgasten opnieuw plaats.  Invloedrijke sprekers hoeven niet altijd voor een auditorium te staan. Waarom zou je ze niet gewoon kunnen ontmoeten op café? Wel, daar zorgt Jong Voka voor!

Jong Voka stamgasten
Netwerking

Jong Voka stamgasten

Invloedrijke sprekers hoeven niet altijd voor een auditorium te staan. Waarom zou je ze niet gewoon kunnen ontmoeten op café? Wel, daar zorgt Jong Voka voor! Onze stamgasten brengen hun verhaal en staan open voor al jouw vragen in een informele setting.

ING
SD  Worx