Skip to main content

Activiteiten

Voka verplaatst alle geplande events en opleidingen

 

De geplande activiteiten worden verplaatst naar een tijdstip na 19 april. Daarmee volgen we de richtlijnen van de overheid en zetten we de gezondheid van onze leden en medewerkers op de eerste plaats.

 

Tegelijk zullen we onze dienstverlening versterken om ondernemingen zoveel mogelijk te ondersteunen en adviseren tijdens deze crisis. Voka blijft zijn leden uitgebreid informeren over de laatste stand van zaken betreffende nieuwe steunmaatregelen.

Voor de laatste updates: check www.voka.be/coronavirus-faq

Corona Update: Kredieten
Opleiding

Corona Update: Bankkredieten

Uw onderneming kan in deze periode financiële moeilijkheden ondervinden. Ter ondersteuning werkt de overheid samen met de bankinstellingen bijkomende maatregelen uit.

Corona Round Tables - Uw business model in bijzondere tijden
Opleiding

Corona Round Tables - Uw business model daadkrachtig aanpassen

Corona dwingt bedrijven om hun business model te herbekijken: zijn er marketing kanalen die ik nog niet aanboor? Kan ik mijn business model herschrijven om nieuwe doelgroepen aan te spreken? Misschien zijn er opportuniteiten om nieuwe business modellen op te starten of nieuwe partnerschappen aan te gaan? Of moet ik de productie net snel opschalen of outsourcen door verhoogde vraag? Alleen wie snel reageert, kan hier sterk uitkomen.

Strategisch opleiden en ontwikkelen in je organisatie
Opleiding

Strategisch opleiden en ontwikkelen in je organisatie

Bent u er al van overtuigd dat ontwikkelen en leren noodzakelijk is om te blijven groeien? Wilt u in uw bedrijf een echte leercultuur creëren? Wil u ervoor zorgen dat de performantie verbetert en aarzelt u welke aanpak daarbij het meeste impact heeft?  

Seminarie douaneregels bij import
Opleiding

Seminarie douaneregels bij import

Seminarie: Import en douane - Waar dient u op te letten? Bij invoer van goederen is het aangewezen om vooraf een aantal elementen te analyseren. Zo is de goederencode van het allergrootste belang.

Lerend Netwerk: HR2Grow
Opleiding

Lerend Netwerk: HR2Grow

Met het Lerend Netwerk HR2Grow brengen wij een vaste groep van een 10-15 tal personeelsverantwoordelijken uit de Oost-Vlaamse KMO-wereld samen om operationele HR expertise met elkaar te delen. In dit lerend netwerk wisselen we onderlinge ervaringen uit in een confidentieel kader, onder begeleiding van professionele HR-coaches.

Start2Sell
Opleiding

Start2Sell

Verkopen is een vak dat je kan leren. Een overtuigend verkoopgesprek verloopt volgens precieze regels en heeft altijd dezelfde structuur. Deze rode draad hebben we opgedeeld in vijf cruciale fasen. Voor elke fase kan men een aantal gespreks- en verkooptechnieken toepassen die sales professionals in de praktijk gebruiken. Samen met de vele praktische tips en verrijkende inzichten is dit de ideale opleiding voor de startende verkoper.

Groeien door overname
Opleiding

Groeien door overname

Hebt u sterke groeiambities? En wilt u deze voornamelijk realiseren door één of meerdere overnames? Bereidt u voor op de ultieme kans en verwerf inzicht in het hele overnameproces dankzij deze 4 interactieve sessies in samenwerking met Deloitte en Changefocus.

Hoe vlot uw salesafspraken maken?
Opleiding

Hoe vlot uw salesafspraken maken?

Ik heb een prospectielijst met potentiële klanten. En nu? Hoe krijg ik een afspraak met de beslisser? In één dag garanderen we u een verhoogde afspraakscore: het aantal verkregen bezoeken op aantal calls/mails/berichten zal opmerkelijk stijgen. We geven u de structuur en de succesingrediënten om via mail, telefoon en andere online benaderingen vlot een eerste meeting met een prospect vast te krijgen. En, u zult versteld staan van uzelf, u zult na dit seminar zitten popelen om te bellen en te mailen naar prospecten.

Management Essentials
Opleiding

Management Essentials

Heb je minimaal 4 jaar werkervaring en wil je je voorbereiden op een leidinggevende functie? Of wil je als zaakvoerder investeren in de young potentials binnen jouw organisatie? Daag uzelf uit en bouw mee aan de strategie van uw bedrijf.

Sales Classes - Verkopen, van eerste afspraak tot vaste klant
Opleiding

Sales Classes

Verkopen is een kunst en een kunde, dat weet u als geen ander. In 5 dagen leert u de geheime kunstgrepen en knepen van het sales métier. Want hier zullen uw ogen opengaan. Wat de meeste van uw collega-verkopers niét doen, daar zult u vanaf nu het verschil maken.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat