Skip to main content

Activiteiten

BTW classes
Opleiding

BTW classes

Meer dan ooit is btw een materie in beweging. Als finance professional wordt u dan ook geconfronteerd met heel wat wijzigingen in regelgeving, risico's en ingewikkelde btw-verplichtingen. Wilt u graag sparren met finance professionals van andere bedrijven of uw complexe btw-cases voorleggen aan btw-specialisten? Dat kan tijdens deze btw classes. Gedurende 5 sessies in het voorjaar 2020 brengen we grotere internationale bedrijven uit de regio samen om onderling ervaring uit te wisselen en alles te weten te komen over wetswijzigingen en rechtspraak van de btw-specialisten van Deloitte.

MBA Highlights 2020 - infosessie 6 februari 2020
Opleiding

MBA Highlights 2020 - infosessie 6 februari 2020

Altijd al gedroomd van een MBA? Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management MBA Highlights, een exclusieve opleidingsreeks rond ondernemerschap en management.

Meer tijd dankzij een efficiënt e-mailbeheer
Opleiding

Meer tijd dankzij een efficiënt e-mailbeheer

De Smartemail® werkmethode leert u om heldere, duidelijke en efficiënte mails te schrijven, zodat de geadresseerde in één oogopslag ziet wat er van hem of haar verlangd wordt. Doel is dat u na de training veel tijd wint bij het verwerken van uw inbox.

Business Club International Finance 2020
Opleiding

Business Club International Finance 2020

Digitalisering, globalisering, wijzigende Europese regelgeving, geopolitiek,... Heel wat factoren beïnvloeden de internationale prestaties van uw bedrijf. Hoe past u uw financiële strategie aan? Welke visies, systemen en tools heeft u nodig? Hoe stoomt u uw financieel departement klaar voor veranderingen? Welke financiële processen wilt u verbeteren?

Strategisch opleiden en ontwikkelen in je organisatie
Opleiding

Strategisch opleiden en ontwikkelen in je organisatie

Bent u er al van overtuigd dat ontwikkelen en leren noodzakelijk is om te blijven groeien? Wilt u in uw bedrijf een echte leercultuur creëren? Wil u ervoor zorgen dat de performantie verbetert en aarzelt u welke aanpak daarbij het meeste impact heeft?

Industry 4.0 Lab: aan de slag met slimme tech
Opleiding

Industry 4.0 Lab: aan de slag met slimme tech

Ontdek bij 8 innovatieve productiebedrijven hoe industrie 4.0 hun business boost. Voor elke technologie binnen Industrie 4.0 een blik achter de schermen van een voorloper in onze regio en een deskundige toelichting van een expert. Voor uw onderneming een analyse en plan van aanpak op maat.   Dàt krijgt u in ons I4.0 Lab. Zo wapent u uw bedrijf meteen ook voor de toekomst.

Start2Sell
Opleiding

Start2Sell

Verkopen is een ambacht. Een overtuigend verkoopgesprek verloopt volgens precieze regels en heeft altijd dezelfde structuur. Deze rode draad hebben we opgedeeld in vijf cruciale fasen. Voor elke fase kan men een aantal gespreks- en verkooptechnieken toepassen die professionals in de praktijk gebruiken. Samen met de vele praktische tips en verrijkende inzichten is dit de ideale opleiding voor de startende verkoper.

Onderhandelen tot de deal
Opleiding

Sales Class - Onderhandelen tot de deal

Een “nee” heb je, een “ja” kun je krijgen Een “Nee” is een automatische reflex van mensen. We verkiezen de status quo en verliezen niet graag wat we al hebben. Vandaar de vele redenen om toch maar niet (zoveel) te kopen, nog niet te kopen, niet te veranderen, te kiezen voor wat we al kennen, voor de goedkoopste,… Verkopen is dus dikwijls “hordenloop”, de horden zijn de weerstanden van mensen en bedrijven om te beslissen, te gaan voor een “ja”.

Opleiding

Klantgericht en efficiënt handelen vanuit de commerciële binnendienst

Hoe uw commerciële medewerkers het grote verschil maakt in 3 stappen De trouw van een klant aan een onderneming wordt voor meer dan 50% bepaald door het gedrag van de medewerkers:  voelt de klant zich begrepen? heeft hij een goed en professioneel contact ? wordt hij goed opgevolgd en geholpen? is het contact vlot en aangenaam?

Expert Class - Sales Management
Opleiding

Expert Class - Sales Management

Het salesteam is één van de belangrijkste van elk bedrijf. Het zorgt ervoor dat er inkomsten gegenereerd worden, zodat het bedrijf kan groeien. Een weloverwogen salesstrategie is de sleutel tot succes.

Lerend Netwerk: HR2Grow
Opleiding

Lerend Netwerk: HR2Grow

Met het Lerend Netwerk HR2Grow brengen wij een vaste groep van een 10-15 tal personeelsverantwoordelijken uit de Oost-Vlaamse KMO-wereld samen om operationele HR expertise met elkaar te delen. In dit lerend netwerk wisselen we onderlinge ervaringen uit in een confidentieel kader, onder begeleiding van professionele HR-coaches.

Software robots in de praktijk
Opleiding

Software robots in de praktijk

Zelf digitale werknemers of software robots creëren om repetitieve handelingen uit te voeren zoals order input, facturatie & HR administratie? Dat kan met Robotic Process Automation of RPA.

Start2export2 Polen
Opleiding

Start2export2 Polen

Begeleidingstraject door Voka Oost-Vlaanderen en FIT    Polen (38 miljoen inwoners)  is de 6e grootste economie van Europa. Met name voor sectoren als voeding, bouw, logistiek, milieu, hernieuwbare energie, gezondheidswezen en IT biedt Polen voor Vlaamse bedrijven heel wat kansen.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat