Skip to main content

Activiteiten

Voka gaat maximaal digitaal en digitaliseert waar mogelijk zijn opleidings- en netwerkaanbod. Activiteiten waar face-to-face contact onontbeerlijk is, worden verplaatst naar een latere datum.

MBA Highlights 2020 - online infosessie 7 juli 2020
  • Online
Opleiding

MBA Highlights 2020 - online infosessie 7 juli 2020

Altijd al gedroomd van een MBA? Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management MBA Highlights, een exclusieve opleidingsreeks rond ondernemerschap en management.

Lerend Netwerk: HR2Grow
Opleiding

Lerend Netwerk: HR2Grow

Met het Lerend Netwerk HR2Grow brengen wij een vaste groep van een 10-15 tal personeelsverantwoordelijken uit de Oost-Vlaamse KMO-wereld samen om operationele HR expertise met elkaar te delen. In dit lerend netwerk wisselen we onderlinge ervaringen uit in een confidentieel kader, onder begeleiding van professionele HR-coaches.

Hoe maakt u uw salesplan corona-proof
Opleiding

Hoe maakt u uw salesplan corona-proof?

Zag u door de coronacrisis uw omzet ook sterk dalen? Nu afwachten en stilzitten is geen optie. Geen tijd meer te verliezen dus. Uw sales is nu topprioriteit! Zorg ervoor dat u klaar staat met een sterk salesplan en ga er dan vol voor zodat u de schade van de coronacrisis zo snel mogelijk kan inhalen.

Balans lezen
Opleiding

Balans lezen

Door de Coronacrisis zijn heel wat bedrijven in financiële problemen terecht gekomen. Publieke cijfers zullen daarom vaker ingekeken worden alvorens met een nieuw bedrijf in zee gegaan wordt om betalingsmoeilijkheden te vermijden. Dit praktisch seminarie geeft u inzicht in de belangrijkste cijfers en ratio's uit de jaarrekening.

De winnende offerte
Opleiding

De winnende offerte

U heeft een klantenbezoek gebracht of een video call gehad: u weet wat uw klant wenst. Op basis hiervan maakt u een voorstel om digitaal op te sturen, te presenteren ter plaatse of online. Een offerte, digitale documenten, een webpresentatie, een begeleidende email. Hoe zorgt u ervoor dat uw voorstel sterk “binnenkomt.”

Lerend netwerk Employer Marketing (voor HR- en marketingduo’s)
Opleiding

Lerend netwerk Employer Marketing (voor HR- en marketingduo’s)

Lerend netwerk Employer Marketing - HR- & marketingprofessional bundelen krachten in de war for talent. Tijdens dit lerend netwerk leert u om als HR-professional en marketingprofessional binnen één bedrijf de krachten te bundelen om een duurzame Employer Branding te installeren.

MAD2020
Opleiding

Management Assistant Day 2020

Geluk werkt. Geluk is meer dan een doos pralines of een bos bloemen. ​​​​​​​Ook tuk op werkgeluk? Ontdek onze Management Assistant Day op 8 oktober, een dag vol activiteiten waar elke Management Assistant blij van wordt. Om jezelf te verwennen. Of om een cadeau te schenken aan jouw rechterhand!

Lerend Netwerk - Production teamleaders
Opleiding

Lerend Netwerk - Production teamleaders

Het lerend netwerk Production teamleaders biedt direct leidinggevenden de gelegenheid om dagelijkse werkervaringen uit te wisselen met collega's van andere bedrijven. En zo hun leiderschapskwaliteiten aan te scherpen.

MBA Highlights 2020
Opleiding

MBA Highlights 2020

Voka Oost-Vlaanderen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management deze exclusieve opleidingsreeks rond ondernemerschap en management.

Onderhandelen tot de deal
Opleiding

Onderhandelen tot de deal

Een “nee” heb je, een “ja” kun je krijgen Een “Nee” is een automatische reflex van mensen. We verkiezen de status quo en verliezen niet graag wat we al hebben. Vandaar de vele redenen om toch maar niet (zoveel) te kopen, nog niet te kopen, niet te veranderen, te kiezen voor wat we al kennen, voor de goedkoopste,… Verkopen is dus dikwijls “hordenloop”, de horden zijn de weerstanden van mensen en bedrijven om te beslissen, te gaan voor een “ja”.

Beyond Borders USA
Opleiding

Beyond Borders USA

Dit lerend netwerk biedt expertise en ervaringsdeling tijdens een kort maar intensief traject. Startend vanuit export naar de VS eindigen we bij het openen van een vestiging.

Start2Sell
Opleiding

Start2Sell

Verkopen is een vak dat je kan leren. Een overtuigend verkoopgesprek verloopt volgens precieze regels en heeft altijd dezelfde structuur. Deze rode draad hebben we opgedeeld in vijf cruciale fasen. Voor elke fase kan men een aantal gespreks- en verkooptechnieken toepassen die sales professionals in de praktijk gebruiken. Samen met de vele praktische tips en verrijkende inzichten is dit de ideale opleiding voor de startende verkoper.

innovatiecafé
Opleiding

Innovatiecafé: wat kan uw bedrijf uit doctoraatstudies halen?

Het innovatiecafé wordt uitgesteld, wij zijn nog volop op zoek naar een nieuwe datum, samen met UGent. Innovatiecafé najaar 2020: meld u alvast aan! We houden u dan persoonlijk op de hoogte. Het Innovatiecafé biedt u de kans om jonge onderzoekers te ontmoeten, in debat te gaan over innovatief onderzoek en de mogelijkheden voor samenwerking of aanwerving te exploreren. De pitchers zijn vooraf geselecteerd door een jury om hoge kwaliteit te waarborgen.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat