Skip to main content

Activiteiten

Artificial intelligence
  • Online
Opleiding

DIGILAB: Artificiële Intelligentie

Hoe kunnen data en Artificiële Intelligentie de inzichten binnen je organisatie verhogen en de processen verbeteren? Deze opleiding vereist geen voorkennis, wel gezonde interesse in data en technologie.

Omslag_MBA_Highlights
Opleiding

MBA Highlights 2021

Altijd al gedroomd van een MBA? Klaar voor een carrièreboost? Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management een exclusieve opleidingsreeks op vlak van ondernemerschap en management: MBA Highlights. Deze opleiding combineert academische kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling en heeft als doel bedrijven te helpen groeien op een duurzame wijze.

cybersecurityafbeelding
  • Online
Opleiding

Jouw kmo cyberveilig digitaal transformeren

De doelstelling van het traject is om de diverse toepassingsgebieden van digitalisering binnen je bedrijf te schetsen alsook aan te tonen wat de toegevoegde waarde kan zijn van er mee aan de slag te gaan. Belangrijk hierbij is dat digitalisatie kadert in een breed gedragen strategie en steeds moet leiden tot efficiëntere processen, betere performantie, sterkere interactie met klanten, etc.

Logo software en IT
Opleiding

Excel dashboards

Wil je gegevens en rapporten op een efficiënte, overzichtelijke en flexibele manier visualiseren? Dan is een Excel-dashboard dé oplossing voor jou! 

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl