Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

event
Netwerking

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Na een jaar van geslaagde acties voor een duurzame bedrijfsvoering in lijn met de sustainable development goals (SDG’s) van de Verenigde Naties, worden op woensdag 8 juni de deelnemende bedrijven beloond met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

Rotterdam
Netwerking

Vlaams-Nederlandse handelsdag

Als buurland blijft Nederland aantrekkelijk voor Vlaamse bedrijven om internationale ervaring op te doen. Maar ook voor meer ervaren bedrijven blijft het goed zakendoen bij onze noorderburen.

Diginoon
Netwerking

Diginoon

Inspirerende namiddag in innovatiecentrum Log!ville: keynote van Rik Vera, rondleiding langs innovatieve scaleups en persoonlijk advies van Voka-experten. Inclusief koffie & buffet!

Ronde tafel circulair ondernemen
Netwerking

Ronde Tafel circulair ondernemen

Ben jij een ondernemer die de keuze heeft gemaakt om meer circulair te ondernemen? Zoek je inspiratie en/ of een klankbord van gelijkgestemden? Dan is Ronde Tafel circulair ondernemen wellicht iets voor jou.

Samen ondernemen voor morgen
Netwerking

Samen ondernemen voor morgen

Inspiratiesessies - Uitreiking VCDO-certificaten- Netwerking Samen ondernemen voor morgen, daar draait dit inspiratie- en netwerkevent rond. Bedrijven die dit vandaag al doen en zich engageren in het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) zetten we in de bloemetjes.

HR Midzomerbar - Exclusief voor HR-professionals uit het Voka netwerk
Netwerking

HR Midzomerbar

Voka Oost-Vlaanderen nodigt je graag uit voor de HR Midzomerbar op donderdag 23 juni. Het belooft een gezellige netwerkavond te worden waar je meer dan 100 HR-professionals zal ontmoeten! Met een aperitief in de hand, luister je naar testimonials van HR-managers en bouw je jouw netwerk uit. Zet de zomer in met nieuwe HR-inzichten en interessante ontmoetingen.

Netwerklunch Jarige bedrijven
Netwerking

Netwerklunch Jarige bedrijven

Op 24 juni 2022 verwelkomen we samen met de Provincie Vlaams-Brabant alle jarige bedrijven voor een gezellige netwerklunch in de Faculty Club in Leuven. Dit is een mooie kans om met andere jarige ondernemingen uit de regio kennis te maken.

Bouw jouw modemerk uit
Netwerking

Bouw jouw modemerk online uit!

Digitale marketing valt niet meer weg te denken in de modesector. De consument van vandaag shopt op een geheel andere manier, zowel offline als online. Je social media presence, advertenties en website moeten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Online marketing geeft je een zee aan waardevolle data die de basis van jouw strategie moeten zijn. Maar hoe ga je hiermee om en wat zijn de best practices in de fashionindustrie?

Start2Export2 Zuid-Afrika
Netwerking

Begeleidingstraject Start2Export2 Zuid-Afrika

Geen of slechts beperkte ervaring op de Zuid-Afrikaanse markt? Met het begeleidingstraject Start2Export2 Zuid-Afrika begeleiden Flanders Investment & Trade en Voka jou van nabij bij jouw eerste stappen op deze interessante en uitdagende markt.

Titeca
propaganda logo limburg
XL Group
Banque de Luxembourg Belgium
BMW Brussels
DHL
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
BovaEnviro+
Tormans
G4S
Logo KPMG
Logo Premed
Soundfield
Jobat
alk
Logo JAM
Trixxo