Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Production teamleaders
Opleiding

Production teamleaders

Het lerend netwerk Production teamleaders biedt direct leidinggevenden de gelegenheid om dagelijkse werkervaringen uit te wisselen met collega's van andere bedrijven. En zo hun leiderschapskwaliteiten aan te scherpen.

Lerend netwerk Sales directors
Opleiding

Lerend netwerk Sales Directors

Als sales director ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van de verkoopstrategie van je organisatie en het strategisch management van het salesteam. In deze veranderende markt is dit complexer, maar ook boeiender dan ooit. Hoe pak je deze sales transformatie aan? 

Transitio - Jouw bedrijf klaar voor verkoop of overdracht
Opleiding

Transitio - Jouw bedrijf klaar voor verkoop of overdracht

Heb je plannen om jouw bedrijf te verkopen of over te laten? Wil je graag weten hoe je jouw bedrijf verkoopsklaar maakt? Tijdens deze sessies komen we te weten hoe je je op strategisch vlak voorbereidt, hoe een bedrijf gewaardeerd wordt, welke juridische aspecten verbonden zijn aan een verkoop of overdracht en wat een succesvolle overdracht inhoudt.

Onderhandelen tot een deal
Opleiding

Onderhandelen tot een deal

Moeite om je prospect onmiddellijk te overtuigen? In één dag tonen we je de kortste weg naar een deal. Breng de bezwaren van je klanten mee en we zoeken meteen naar de juiste oplossing!

Performance management en KPI’s
Opleiding

Performance management en KPI’s

Outputgericht werken krijgt meer en meer aandacht. Hiervoor heb je enkele bedrijfsdoelstellingen nodig die richting geven aan de teams en jou ook op de hoogte kunnen houden wanneer je moet bijsturen.  Hoe kan je dit nu best installeren zodat het past bij jouw bedrijf, het werkt en het systeem begrijpbaar is voor iedereen.

XL Group
Banque de Luxembourg Belgium
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx