Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Production teamleaders
Opleiding

Production teamleaders

Het lerend netwerk Production teamleaders biedt direct leidinggevenden de gelegenheid om dagelijkse werkervaringen uit te wisselen met collega's van andere bedrijven. En zo hun leiderschapskwaliteiten aan te scherpen.

Lerend netwerk Sales directors
Opleiding

Lerend netwerk Sales Directors

Als sales director ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van de verkoopstrategie van je organisatie en het strategisch management van het salesteam. In deze veranderende markt is dit complexer, maar ook boeiender dan ooit. Hoe pak je deze sales transformatie aan? 

Met het lerend netwerk HR2Grow brengen wij een vaste groep personeelsverantwoordelijken samen om operationele HR expertise met elkaar te delen. 
Opleiding

HR2Grow

Met het lerend netwerk HR2Grow brengen wij een vaste groep personeelsverantwoordelijken samen om operationele HR expertise met elkaar te delen. Je wisselt onderling kennis en ervaring uit in een confidentieel kader, onder professionele begeleiding van inspirerende HR-coaches.

Masterclass Circulaire Strategie
Opleiding - On- en offline

Masterclass Circulaire Strategie

21% van de Vlaamse economie is vandaag circulair, en dat cijfer groeit elk jaar. Inzetten op circulariteit is binnen elk bedrijf cruciaal om toekomstgericht en innovatief te blijven, maar de juiste kennis vergaren is niet evident. Deze masterclass helpt je daarbij.

Lerend netwerk Management assistants
Opleiding

Lerend netwerk Management assistants

Als management assistent ben je een echte 'duizendpoot'. Je ondersteunt de directie of het management team. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt voor mensen binnen de eigen organisatie en daarbuiten. Ook krijg je te maken met allerlei vertrouwelijke informatie.

Tech@venture Amsterdam
Opleiding

Tech@venture Amsterdam

Schaal internationaal @Amsterdam. Voka Tech@venture biedt - met de focus op specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan en helpt de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Nederland? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Amsterdam. 

Transitio: maak jouw bedrijf klaar voor verkoop of overdracht
Opleiding

Transitio: maak jouw bedrijf klaar voor verkoop of overdracht

Heb je plannen om jouw bedrijf te verkopen of over te laten? Wil je graag weten hoe je jouw bedrijf verkoopsklaar maakt? Tijdens deze sessies komen we te weten hoe je je op strategisch vlak voorbereidt, hoe een bedrijf gewaardeerd wordt, welke juridische aspecten verbonden zijn aan een verkoop of overdracht en wat een succesvolle overdracht inhoudt.

Lerend netwerk Recruiters & Talent Acquisition Managers
Opleiding

Lerend netwerk Recruiters & Talent Acquisition Managers

Deze community richt zich op HR professionals uit bedrijven uit Oost-Vlaanderen die zich uitsluitend focussen op het aantrekken van talent en het rekruterings -en selectie proces. Een gloednieuwe community die zich ontfermt over de uitdagingen rond recruitment in de terug naderende ‘war for talent’.

Innovatiecultuur foto Voka innovatie
Opleiding

Innovatiecultuur 2022

Tijdens deze praktische opleiding met coaching ga je concreet aan de slag om een innovatiecultuur te creëren en te integreren in jouw onderneming. Wil je met jouw onderneming succesvol online en offline groeien en schalen? Dan heb je een goede innovatiecultuur nodig. Tijdens 3 interactieve opleidingssessies met extra coaching ga je actief aan de slag om de beste innovatiecultuur te creëren in jouw onderneming.

LAb: Digital Change management
Opleiding

Digital Change Management

Hoe zorg je dat digitale transformatie succesvol worden toegepast in jouw onderneming, team of bij je klanten? Krijg inzicht in de mogelijke belemmerende factoren in jouw onderneming, stel een actieplan op en laat je inspireren door succesvolle en minder succesvolle verhalen van collega-ondernemers en leidinggevenden.

Opleiding

Community Multinationals

Dit lerend netwerk is specifiek voor general managers van internationale multinationals met HQ buiten België. Treed toe bij een interessant netwerk van gelijkgestemden om kennis en ervaringen te delen en van gedachten te wisselen over vraagstukken die je aanbelangen.

Lerend netwerk HR managers & HR business partners uit jonge en snelgroeiende bedrijven
Opleiding

Lerend netwerk HR managers & HR business partners uit jonge en snelgroeiende bedrijven

Een gloednieuwe community die zich buigt over de HR uitdagingen van deze jonge bedrijven. Per bijeenkomst snijden we een actueel en uitdagend thema aan, eerst door een bewezen expert, vervolgens duiken we dieper in op praktijkvoorbeelden. We leren over het thema door enerzijds de best cases toe te lichten en anderzijds de problematieken te behandelen vanuit de groep. 

XL Group
Banque de Luxembourg Belgium
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx