Skip to main content
  • Activiteiten - Antwerpen-Waasland

Activiteiten - Antwerpen-Waasland

Hoe word je business angel
Opleiding

Hoe word je een business angel?

Als business angel wil je vanuit zakelijk oogpunt investeren in ondernemingen. Doordat je zelf ondernemer was of bent, kan je andere ondernemers met raad en daad bijstaan. Kom er alles over te weten hoe je zo'n business angel kan worden tijdens deze sessies.

verkoopsvoorwaarden
Opleiding

Update contractvoorwaarden 2022

Aan- en verkoopvoorwaarden voor contracten opstellen, kan erg tijdrovend zijn. Werken met algemene contractvoorwaarden is daarom een uitstekende keuze om jouw transacties efficiënt af te handelen. In deze opleiding leer je hoe je jouw aan- en verkopen vlot kan verwerken volgens de huidige wetgeving.

Atelier Carbon Footprint
Opleiding

Atelier Carbon Footprint

Weet jij hoeveel CO2 jouw bedrijf uitstoot? Het kan nochtans helpen om efficiënter aan de slag te gaan én financieel te besparen. Maar hoe pak je dat aan? Dit atelier helpt je om zelf je CO2-voetafdruk te leren berekenen en een actieplan op te stellen voor de reductie ervan.

Ecodesign
Opleiding

Ecodesign in de praktijk

In het Europese relanceplan én in het Vlaamse beleid staat circulaire economie en investeren in duurzame sectoren hoog op de agenda. Het implementeren van de ecodesign principes is hierbij een van de sleutels tot succes.

Lab Employer branding Voka Antwerpen-Waasland
Opleiding

Lab Employer Branding 2022

Leer hoe je vandaag zèlf succesvol talent kan aanwerven èn behouden! Gedurende 4 namiddagen word je ondergedompeld in de nieuwste inzichten en ga je naar huis met een concreet plan van aanpak.

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans