Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Op netwerkmissie naar Zweden met Voka B2B
Infosessie - Online

Webinar - Voka B2B en netwerkmissie Zweden (Stockholm & Göteborg)

In samenwerking met Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant organiseren we een B2B en netwerkmissie naar Zweden. Dankzij deze reis kan je één van de meest stabiele economieën van Europa ontdekken en potentiële business partners ontmoeten. Om alles uit deze zesdaagse te halen, bereiden we de deelnemers grondig voor. hoe we dat aanpakken en meer praktische details over deze netwerkmissie vertellen we je in dit gratis webinar.

Accelero - Boost de (snelle) groei van jouw bedrijf!
Infosessie - Online

Accelero - Boost de (snelle) groei van jouw bedrijf!

Als ondernemer met een groeiend bedrijf weet jij als geen ander dat er verschillende uitdagingen om de hoek liggen. Anders was je nooit gekomen waar je nu al bent! Op 31 augustus 2022 word je tijdens een gratis online sessie geïnspireerd om deze uitdagingen om te zetten naar een actieplan dat duurzame groei vormgeeft. Maak bovendien kennis met Accelero, de incubator voor ondernemingen met (snelle) groei-ambities.

Infosessie cybersecurity
Infosessie - Online

Infosessie cybersecurity

Cyberveiligheid is voor veel bedrijven een heet hangijzer. Lacunes in de cyberveiligheid kunnen leiden tot het verlies van data, financiële verliezen en reputatieschade.

DigiTour: op bezoek bij VUB AI Lab
Infosessie

DigiTour: op bezoek bij VUB AI Lab

Op donderdag 15 september 2022 gaan we op bezoek bij VUB AI Experience Center te Elsene. Het AI Experience Centre is als het ware de toegangspoort tot het brede gamma aan onderzoek en expertise van de VUB inzake AI, Data en Robotica.

B2B Invoicing is verplicht vanaf november 2022
Infosessie - Online

Infosessie: update B2B e-invoicing

Ondernemers zullen in de nabije toekomst hun facturen enkel nog op elektronische manier mogen versturen naar alle aanbesteders. Deze verplichting treedt gefaseerd in vanaf november 2022. Deze overgang naar een nieuwe, digitale factureringsvorm zal een brede impact hebben op de financiële en fiscale werking van veel organisaties. Wees voorbereid en schrijf je in voor deze infosessie! 

Alles wat je moet weten over de Metaverse
Infosessie - Online

Start to Metaverse

Heineken opende er net een virtuele brouwerij, Tommy Hilfiger houdt er inmiddels zijn modeshows en volgens Marc Zuckerberg zal de metaverse-economie net zo groot worden als de fysieke economie zoals we die nu kennen. Veel trendsetters zeggen dat 2022 het jaar van de metaverse is, maar wat kun je er nu concreet zelf mee als organisatie?

ING
SD  Worx