Skip to main content

Activiteiten

Exportcafe
Infosessie

Exportcafé

Ben je een exporterend bedrijf? Wil je netwerken met internationaal ondernemend Limburg? Of wil je weten hoe Voka – KvK Limburg jou kan ondersteunen? Kom dan op 17 augustus naar ons gratis Exportcafé!

Brexit Industry Day
  • Online
Infosessie

Brexit Industry Day

Sinds 1 januari 2021 is de Brexit definitief een feit. De nieuwe douane- en controlemaatregelen zijn in fasen geïntroduceerd in het VK.

mba7sept
  • Online
Infosessie

MBA Highlights 2022 - infosessie 7 september

Wil jij graag meer informatie over het MBA Highlights programma voor je in deze exclusieve opleidingsreeks stapt? Dan verwelkomen we je graag voor een informatieve en inspirerende sessie mét teaserkeynote gegeven door de academisch directeur van Solvay!

Space technology transfer
  • Online
Infosessie

Space technology transfer

Vandaag de dag worden we in ons dagelijks leven steeds meer geconfronteerd met ruimtevaarttechnologie en innovatieve uitvindingen zonder dat we het beseffen.

Debattenreeks ‘Brussel-Vlaanderen: Samen groeien!’ – Sessie 2: Nieuwe kansen op meer duurzame mobiliteit in de Brusselse metropool
Infosessie

Debattenreeks ‘Brussel-Vlaanderen: Samen groeien!’ – Sessie 2: Hoe bouwen we aan de mobiliteit van de toekomst?

Brussel en Vlaanderen hebben elk hun troeven, maar een betere samenwerking kan beide ongetwijfeld nog een extra boost geven. Onder meer op het vlak van talent, mobiliteit en ruimte liggen er heel wat kansen. Hoe grijpen we die en zorgen we voor groei waar iedereen beter van wordt, ook uw onderneming? Ontdek het rechtstreeks van de Brusselse en Vlaamse beleidsactoren tijdens 3 gratis sessies, georganiseerd door Voka Metropolitan! Interesse? Schrijf u via deze pagina alvast in voor de tweede sessie op 14 september.

Inspiratiesessie Bryo: hoe bouw je een lead funnel op voor je start-up?
  • Online
Infosessie

Inspiratiesessie Bryo: hoe bouw je een lead funnel op voor je start-up?

Om het succes en de omzet van je start-up te vergroten, is het belangrijk om over voldoende kwalitatieve leads te beschikken. Maar hoe genereer je zulke leads? En hoe zet je een lead vervolgens om in een betalende klant? Een goed georganiseerde lead funnel biedt je inzicht in de verschillende stappen die een lead neemt om een geïnteresseerde prospect en uiteindelijk een betalende klant te worden.

Begeleidingstraject Start2export2 Turkije
Infosessie

Begeleidingstraject Start2Export2 Turkije

Heeft u geen of slechts beperkte ervaring op de Turkse markt of wilt u uw exportactiviteiten naar Turkije rebooten? Dan is het begeleidingstraject Start2Export2 Turkije zeker iets voor u.

ING
SD  Worx